Rob Aanraad

Rob, hoe zou je jezelf omschrijven als ScaleUp Pro?

Mijn absolute drijfveer is ondernemers en hun leiderschapsteams te helpen bij het bouwen aan volwassen en gedisciplineerde bedrijven. Als voormalig ondernemer weet ik dat dat niet makkelijk is maar wel zeer cruciaal voor succes. 

Mijn werk bestaat eruit om in de keukens van bedrijven te kijken. Ik ben geïntrigeerd door hoe ze denken, spreken, organiseren en handelen en of dat in overeenstemming is met elkaar.

Ik heb veel van die keukens mogen bekijken in de loop der jaren. Midden- en kleinbedrijf, nationaal en internationaal. Daardoor ben ik in staat vensters te bieden en uit vele inzichten te putten die van nut kunnen zijn voor jou als ondernemer en je team.

Maar… ik ben ook aanhanger van een gedisciplineerde cultuur. In mijn ogen de grootste factor voor succes. Alleen daarmee kan ik werken. Is die er niet of ontbreekt de bereidheid daartoe, dan kunnen we niet aan de slag met elkaar. Gelukkig heb ik dat nog maar zelden meegemaakt.

Rob Aanraad

Rob Aanraad

ScaleUp Pro

Rob (52) Het grootste deel van mijn carrière – ca. 22 jaar – ben ik actief geweest in advertising in zowel Brabant als Amsterdam en heb voor mooie (internationale) A-merken gewerkt. De laatste jaren in dat vak vooral actief als ondernemer in operationele en commerciële rollen.

Vanaf 2015 ben ik mij gaan richten op business development en scaling up. Niet als ondernemer zelf maar vooral gericht op het managen en structureren van de groei van ondernemingen.

Ik ken alle pieken maar ook de dalen en daarmee de realiteit van iedere ondernemer.

Het grootste deel van mijn carrière - ca. 22 jaar - ben ik actief geweest in advertising in zowel Brabant als Amsterdam en heb voor mooie (internationale) A-merken gewerkt. De laatste jaren in dat vak vooral actief als ondernemer in operationele en commerciële rollen. Vanaf 2015 ben ik mij gaan richten op business development en scaling up. Niet gericht op het ondernemen zelf maar wel het managen en structureren van de groei van ondernemingen. Ik ken alle pieken maar ook de dalen en daarmee de realiteit van iedere ondernemer.

Mijn absolute drijfveer is ondernemers en hun leiderschapsteams te helpen bij het bouwen aan volwassen en gedisciplineerde bedrijven. Als voormalig ondernemer weet ik dat dat niet makkelijk is maar wel zeer cruciaal voor succes.

Onderzoeken. Blootleggen. Confronteren. Disciplineren.

Mensen, structuren en processen.

A-player matrix en FACe-tool.

Sturend. Resoluut. Doelbewust.

First Grow Up, Then Grow Big.

ScaleUp Company