Rob Aanraad

Rob, hoe zou je jezelf omschrijven als ScaleUp Pro?

In heb in de loop der jaren in veel keukens kunnen kijken. Nationaal en internationaal, klein en groot. Ik ben daardoor in staat vensters te bieden en uit vele bronnen te putten die van nut kunnen zijn voor de ondernemer en zijn leadership team. Ik inspireer hen graag om in een gedeelde overtuiging te komen tot een visie op ondernemerschap en de onderneming.

Ik ben daarin soms confronterend en doortastend. Ik hou van een cultuur van discipline. In mijn ogen de enige weg naar ‘greatness’.

Rob Aanraad

ScaleUp Pro

Rob (51) Het grootste deel van mijn carrière – ca. 22 jaar – ben ik actief geweest in advertising in zowel Brabant als Amsterdam en heb voor mooie (internationale) A-merken gewerkt. De laatste jaren in dat vak vooral actief als ondernemer in operationele en commerciële rollen.

Vanaf 2015 ben ik mij gaan richten op business development en scaling up. Niet gericht op het ondernemen zelf maar wel het managen en structureren van de groei van ondernemingen.

Ik ken alle pieken maar ook de dalen en daarmee de realiteit van iedere ondernemer.

Het grootste deel van mijn carrière - ca. 22 jaar - ben ik actief geweest in advertising in zowel Brabant als Amsterdam en heb voor mooie (internationale) A-merken gewerkt. De laatste jaren in dat vak vooral actief als ondernemer in operationele en commerciële rollen. Vanaf 2015 ben ik mij gaan richten op business development en scaling up. Niet gericht op het ondernemen zelf maar wel het managen en structureren van de groei van ondernemingen. Ik ken alle pieken maar ook de dalen en daarmee de realiteit van iedere ondernemer.

Ik wil graag een Sherpa zijn voor ondernemers die hulp en wat navigatie nodig hebben bij het leiden en managen van hun onderneming. Absolute groei is daarbij niet mijn norm, inhoudelijke groei is dat wel.

- Blootleggen van pijnpunten in de structuur en processen, - Uitdagen van het management, - Mensen meekrijgen in een cultuur van discipline

- Structureren en herstructureren, -Turnaround, - Leiderschap

Processen en Verantwoordelijkheden (ScalingUp) - de chain of command op 1 A4

Lumina Spark Rood-Geel, Sturend, Resoluut, Competitief, Logica, Doelbewust

First Grow Up, Then Grow Big.

ScaleUp Company