Jeroen Volk

Ervaren ondernemer met diepe passie voor mensen en teams

Jeroen gelooft dat de kern van elk succesvol bedrijf ligt in de kracht van zijn team en de kernwaarden die het team deelt. Zijn kernwaarden, waaronder Be Loved en Team Up, weerspiegelen zijn toewijding aan het opbouwen van sterke, samenwerkende teams.


Over Jeroen:

  • Jeroen heeft twee softwarebedrijven succesvol laten groeien tot 50 medewerkers en één, Cevinio, tot bijna 100 medewerkers.
  • Als Register Accountant, KPI Blackbelt Pro en recentelijk ook een ScaleUp Company Pro, heeft Jeroen een unieke combinatie van vaardigheden en expertise. Hij heeft de Scaling Up-methodologie al 15 jaar met succes toegepast in zijn eigen groeiende bedrijven.
  • Zijn intrinsieke motivatie om problemen te identificeren en op te lossen is evident in zijn ondernemerskeuzes en leiderschapsstijl.
  • Onder Jeroen’s leiding hebben teams een duidelijke focus en richting gekregen, wat heeft geleid tot groei en innovatie. Zijn toewijding aan kernwaarden heeft een cruciale rol gespeeld in het bevorderen van samenwerking en begrip binnen deze teams.

Groei introduceert complexiteit, wat leidt tot uitdagingen. Veel bedrijven worden opgericht door visionaire ondernemers die hun bedrijf tot een bepaald niveau hebben gedreven. Echter, de strategieën die in de beginfase werkten, kunnen in latere groeifasen hindernissen worden. “Als Scaleup Pro help ik bedrijven bij het integreren van de Scaling Up-methodologie, waarbij ik best practices bied om groei efficiënt te beheren. Er komt een moment in de groeifase van een bedrijf dat een ondernemer moet leren om een stap opzij te zetten: niet meer in het bedrijf werken, maar aan het bedrijf werken.”


Bedrijven

Oprichter en leidinggevende van drie softwarebedrijven, waaronder Cevinio, TBlox en InvoiceSharing. Voormalig Director Finance & Planning bij het NASDAQ-genoteerde Crucell, Accountant & Adviseur Corporate Finance bij Arthur Andersen.


Skills

  • Softwarebedrijven leiden en schalen
  • Teams opbouwen en leiden
  • Financiële strategieën ontwikkelen en implementeren.


Opinie

“Ondernemerschap is een reis van continue groei en heruitvinding. Elke fase van een bedrijf brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en als ondernemer moet je jezelf steeds opnieuw uitvinden om succesvol te blijven.”


Opleidingen

  • Register Accountant (Universiteit Tilburg)
  • Bedrijfseconomie (Universiteit Brabant Tilburg)
  • ROKS KPI Blackbelt

Jeroen Volk

Jeroen Volk

ScaleUp Pro

Jeroen Volk (1973) is een enthousiaste en ervaren serial entrepreneur die al bijna 20 jaar volgens de Scaling Up methode werkt.

ScaleUp Company