Onze Coaches

Dolorem ipsum di solor damet ignissum aquettir. Dolorem ipsum di solor. Fusce eu ultricies arcu. Integer sit amet nisi ac mauris sodales fermentum. Nam malesuada mauris in mi placerat feugiat. Cras in justo suscipit, scelerisque nisi eu, euismod nulla. Mauris luctus erat sit amet suscipit venenatis.

Bart van Nol

ScaleUp Pro, Co-owner

Bart van Nol (44) is CEO en mede-eigenaar van Scaleup Company. Zijn ondernemersloopbaan begon in 1999 met de oprichting van het succesvolle fieldmarketingbureau Pepperminds. Sindsdien is hij als eigenaar of coach betrokken (geweest) bij de groei van meer dan tweehonderd scaleups. Bart is specialist op het gebied van klantstrategie, gedragsvorming en het inrichten van een bedrijfsstructuur en -cultuur die leiderschapsteams in staat stelt om bedrijfsdoelen te behalen.

Mirik Castro

ScaleUp Pro, Co-owner

Mirik Castro (46) kocht na banen bij onder meer Stork en The Boston Consulting Group in 2006 KMA Textiles, een textielbedrijf dat op het randje van faillissement balanceerde. Samen met DP Bruin trok hij het bedrijf uit het slop. Na een avontuur met John’s, the most simple phone ever, opende hij in 2009 samen met zijn broer in een nieuw boek: SimGas. Grote dromen werden gaandeweg bijgesteld (zie artikel), maar het bedrijf is nog altijd actief. Terug in Nederland coacht Mirik andere ondernemers via Scaleup Company.

 

 

Philip Hess

ScaleUp Pro

Philip Hess (40) richtte in 2005 samen met twee studiegenoten senz op. De ‘originele stormparaplu’ werd wereldwijd een succes. Philip is niet meer dagelijks betrokken bij het bedrijf, maar nog altijd mede-eigenaar. In 2017 stapte hij in slaap-startup Somnox. Ook daar is Philip inmiddels niet meer actief betrokken, aandelen heeft hij nog wel. Zijn nieuwste avontuur heet Rotterdam Factoring, een bedrijf dat facturen opkoopt en daarmee cash genereert voor snelgroeiende ondernemers.

Eddie van Breukelen

ScaleUp Pro

Eddie van Breukelen (-) 

Erik Diepering

ScaleUp Pro

Erik Diepering (44) werkte als sales manager voor verschillende bedrijven. Bij Paypal, waar hij na twee jaar werd gepromoveerd tot Head of Sales Benelux, nam zijn carrière een vlucht. Na zes jaar PayPal, een periode bij Ethoca (inmiddels Mastercard) en een functie als directielid bij Uber EMEA (Head Uber for Business) begon hij in 2018 voor zichzelf. Met zijn bedrijf Apekx adviseert hij bedrijven en ondernemers hoe zij efficiënter kunnen groeien . Dat deed hij onder meer voor Nexway, Leadingcourses, Takeaway en Nuvei. 

 

Koen Bremer

ScaleUp Pro

Koen Bremer (39) werkte acht jaar bij Boston Consulting Group voor hij in 2015 een rol als Chief Operating Officer bij Ace & Tate aanvaardde. Zijn uitdaging: de operationele organisatie verder professionaliseren, structuren en klaar maken voor nóg meer groei. Na een kortstondig avontuur in 2019, als CEO bij Taxi2Airport, werkte Koen in 2020 bij VanMoof. Bij VanMoof was Koen als onderdeel van het managementteam verantwoordelijk voor operations en retail. Nu is hij bij Otrium begonnen als VP Operations. 

Victor van Veelen

ScaleUp Pro

Victor van Veelen (40) onderneemt sinds zijn achttiende en is medeoprichter van het Belgische Pepperminds. Voor hij in dat avontuur stapte werkte hij jarenlang bij het snelgroeiende CTS Group en meer dan vijf jaar bij Pepperminds Nederland, waar hij later terugkeerde als Creatief Directeur. Inmiddels is Victor mede-eigenaar van Friethoes en helpt hij andere bedrijven op weg met Scaling Up. Wat heet: hij begeleidde de afgelopen jaren meer dan honderd bedrijven met het implementeren van de Scaling Up methode.

Vincent le Noble

ScaleUp Pro

Vincent le Noble (46) is oprichter en CEO van Measuremen. Daarnaast is hij eigenaar van VSR Concurrent, een bedrijf dat objectieve schoonmaakmetingen verricht, en keuzespel.nl, een online voetbalspel. Voordat Vincent met zijn compagnon begon aan Measuremen runden ze samen de webwinkel whitewine.nl.

ScaleUp Company