Martijn Hendrikx

Martijn, hoe zou je jezelf omschrijven als ondernemer?

Marketing-strateeg en interim marketing manager voor Scale-Ups. Voormalig eigenaar van ScentAir Geurmarketing (exit 2017). 20 jaar marketing- ervaring bij oa. Coolblue, Rabobank, KPN, thuisbezorgd, HalloStroom, aNewSpring & Techleap. Liefde voor vooruitstrevende, snelgroeiende bedrijven. Crypto enthousiast.

 

Martijn Hendrikx

Martijn Hendrikx

ScaleUp Pro

Martijn (42) zijn kracht zit in het observeren, snel inzicht krijgen in de situatie, confronteren en samen de weg voorwaarts weer pakken. Hij combineert de ScaleUp methodiek met kennis van NLP & verandertechnieken en zijn ervaring als bedrijfskundige, ondernemer, consultant en leidinggevende. Zijn missie is: Getting Strategy Done. 

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik 10 jaar in verschillende marketing-rollen gewerkt in loondienst. Daarna met 3 vrienden ScentAir Nederland opgericht, en interim marketing strategieklussen gaan uitvoeren voor scale-ups. Sinds die tijd voor meer dan 20 snelgroeiende bedrijven marketing consultancy en interim marketing management uitgevoerd. Zelf jaren aan de knoppen gezeten van grote online en offline campagnes. Tegenwoordig als manager of strateeg ingehuurd om teams marketing-inhoudelijk beter te maken en harder op te schalen. Altijd met een hoop enthousiasme, dadendrang en positief kritische blik.

Ik wil andere ondernemers laten shinen. Ondernemers die meer verdienen dan alleen geld. Ondernemers die op zoek zijn naar een positieve toekomst. Daarom zoek ik hard naar jouw drijfveren. Met mijn marketing-kwaliteiten maak ik van die droom een realiteit.

Enthousiasmeren, strategie voor executie, doorvragen & coachen.

Marketingstrategie, merk positionering, digital marketing, scrum & OKR.

Brand Promises en OKR.

Strategisch inzicht, coaching, creativiteit, analyse.

Leuk is het begin van goed.

ScaleUp Company