Kurt van Dijk

Groei is mijn passie!

Groei is mijn passie: Groei als mens, groei als leider, groei als team en groei als bedrijf. Groei -en alles wat daarbij komt kijken- is wat mij drijft.Ik heb een zakelijke en resultaatgerichte inslag in combinatie met een goed invoelend en creatief vermogen. intuïtief voel ik al snel waar het naartoe gaat , wat de richting is en kan andere meenemen in de plannen/ideeën en goed inschatten wat daarbij goed is zonder dit al zelf in te vullen.

Het mooiste gedragen resultaat bereik je namelijk niet alleen maar met een betrokken team waar ruimte is voor ontwikkeling , elke dag een beetje beter en met de nodige relativerende humor.


Ervaring

Met ruim 25 jaar leidinggevende ervaring in diverse rollen zoals co-owner, associate partner, commercial en managing director bij organisaties zoals Coca-Cola, Steelcase, CSU en Drees & Sommer heb ik veel vlieguren mogen maken en met vallen en opstaan veel geleerd 🙂 want dat zijn namelijk de beste lessen! Actief met omzet vergroten,teams opbouwen opschalen van business, integreren van nieuwe bedrijven/sectoren na M&A proces, executie van groeistrategie.

Nu help ik als pro, impact ondernemers en hun leiderschap teams om gezonde groei in hun organisatie te realiseren. Waarmee ze de exponentiële groei kunnen waarmaken en ze hun brand impactvoller kunnen maken voor medewerkers, klanten, investeerders en de maatschappij. En dat doe ik omdat ik geloof dat groei goed en nodig is, maar wel op een duurzame manier. Profit en purpose in balans, de nieuwe norm voor ondernemen.


Wat heb je geleerd als ondernemer?

Je weet niet wat je niet weet. Je potentie ligt namelijk buiten je bereik. Denk in termen wat je wil en niet wat je kan.

Kurt van Dijk

Kurt van Dijk

ScaleUp Pro

Kurt van Dijk (1972) is een energieke, positieve en ondernemende leider met een passie voor het bij elkaar brengen van mensen en organisaties. Een echte bruggerbouwer die haarfijn de verschillende belangen aanvoelt en de vertaalslag maakt zodat deze samenkomen tot het gezamenlijke en beoogde resultaat.

ScaleUp Company