Arnoud Aalbersberg

Arnoud, hoe zou je jezelf omschrijven als ondernemer?

Al relatief jong begonnen met ondernemen, ik was 25. Eerst onder vleugels van pa, vanaf 1999 solo. Alle fouten gemaakt die een ondernemer kan maken. Heftige tegenslagen en grote successen. Van de tegenslagen leerde ik het meeste. De successen heb ik leren vieren. Nu na 30 jaar doe ik alleen nog wat ik leuk vind, wat de wereld een stukje beter/mooier/veiliger/gezonder maakt en waar ik goed in ben.

 

Arnoud begeleidt het aankomende groeiprogramma

Arnoud Aalbersberg

ScaleUp Pro

Arnoud (54) begon op zijn 25e met ondernemen, en heeft alle fouten gemaakt die een ondernemer kan maken. Eerst onder vleugels van pa, vanaf 1999 solo. Heftige tegenslagen en grote successen. Van de tegenslagen leerde ik het meeste. De successen heb ik leren vieren. Nu na 30 jaar doe ik alleen nog wat ik leuk vind, wat de wereld een stukje beter/mooier/veiliger/gezonder maakt en waar ik goed in ben.

Eerste eigen bedrijfje als 14 jarige met een schoolgenoot: een drive-in show. Hij had een draaitafel, en ik ook, samen 2! Mengpaneel erbij, samen boxen en lichtorgels bouwen en solderen en een poster inkleuren en stencilen. Tijdens studie jaarclubkleding ontworpen met airbrush gespoten logo’s. Skireizen georganiseerd om zelf gratis te kunnen skiën. 1 jaar corporate red tape en toen ondernemen met Care Plus en sinds 2015 ook met koffie bij Amsterdam Roasters

Malaria de wereld uit helpen.

- vinger op de zere plek leggen, - visie, missie, kernwaarden scherp stellen, - visie naar strategie brengen

Ik ga jou helpen met het scherp stellen van jouw missie, visie en kernwaarden. Ik ben ook bedreven in het helpen bij het omzetten van je hogere doel naar concrete prioriteiten als strategie. Verder zal ik je leiderschapsteam uitdagen om het beste uit het bedrijf te halen en het ego-schild te laten zakken.

A-speler matrix

creatief, visionair, doorzetter

Kijk ver en zet nu de eerste stap.

ScaleUp Company