Arnoud Aalbersberg

Arnoud, hoe zou je jezelf omschrijven als ondernemer?

Jong begonnen met ondernemen, ik was 14 toen ik met een klasgenoot een Drive-In Show begon. Zelf boxen en licht-orgels bouwen en op feesten draaien. Een jaar later gestopt omdat het niet te combineren was met school. Na wat kleine avonturen tijdens mijn studie met 25 “echt” gaan ondernemen. Onder vleugels van pa het merk Care Plus mogen opzetten, vanaf 1999 solo. Alle fouten gemaakt die een ondernemer kan maken. Heftige tegenslagen en grote successen. Van de tegenslagen leerde ik het meeste. De successen heb ik leren vieren. Nu na 30 jaar doe ik alleen nog wat ik leuk vind, wat de wereld een stukje beter/mooier/veiliger/gezonder maakt en waar ik goed in ben.

Arnoud Aalbersberg

Arnoud Aalbersberg

ScaleUp Pro

Arnoud (1967) is serieel (impact) ondernemer sinds 1992. Met het team van Mosquiteers (zo heten de teamleden) het merk Care Plus (gezondheidsbeschermende producten voor buiten en op reis) marktleider gemaakt in Nederland en tot Europese category leader in dit segment. Exit in 2021. Sinds 2017 investeerder in startups en scale-ups met een purpose die impact maken, waaronder ook 3 eigen startups. Groot fan van de Scaling-up methodiek sinds 2009.

Eerste eigen bedrijfje als 14 jarige met een schoolgenoot: een drive-in show. Hij had een draaitafel, en ik ook, samen 2! Mengpaneel erbij, samen boxen en lichtorgels bouwen en solderen en een poster inkleuren en stencilen. Tijdens studie jaarclubkleding ontworpen met airbrush gespoten logo’s. Skireizen georganiseerd om zelf gratis te kunnen skiën. 1 jaar corporate red tape en toen ondernemen met Care Plus en sinds 2015 ook met koffie bij Amsterdam Roasters

Malaria de wereld uit helpen.

- vinger op de zere plek leggen, - visie, missie, kernwaarden scherp stellen, - visie naar strategie brengen

Ik ga jou helpen met het scherp stellen van jouw missie, visie en kernwaarden. Ik ben ook bedreven in het helpen bij het omzetten van je hogere doel naar concrete prioriteiten als strategie. Verder zal ik je leiderschapsteam uitdagen om het beste uit het bedrijf te halen en het ego-schild te laten zakken.

A-speler matrix

creatief, visionair, doorzetter

Kijk ver en zet nu de eerste stap.

ScaleUp Company