Oproep aan alle ambitieuze Nederlandse ondernemers

Na vijf jaar zuur en guur crisisnieuws is het tijd om initiatieven te ontwikkelen die een positief perspectief bieden. Het is tijd om in actie te komen, eigenaarschap te tonen en door te pakken en uit te pakken. Het is nu tijd om te werken aan de wederopbouw van Nederland.

afbeeldingen-quotes-gse13

De wereld verandert en dat is prima. Iedereen kan er aan bijdragen. Maar… veel organisaties en bedrijven klagen en wachten. Tot de crisis overwaait. Multinationals globaliseren erop los op basis van traditionele principes en merken pas later dat die niet meer werken. Non-profit instellingen zijn druk bezig met hun achterban en vergeten geld te genereren. Overheid en politiek spelen elkaar de bal en daarna de zwarte piet toe. Daar hoeven we geen hulp van te verwachten bij de wederopbouw van Nederland.

Wie kan dan wel helpen? Ambitieuze ondernemers met een droom! Ambitieuze ondernemers zijn gepassioneerd en kunnen de slagkracht ontwikkelen om zaken écht in beweging te krijgen. Die slagkracht maakt verschil!

In rough times only the most disciplined wins! is een bekende uitspraak van één van de sprekers op de Growth Summit 2013 (Red. Verne Harnish). Dat zegt genoeg, toch?

Dus aan alle ambitieuze Nederlandse ondernemers: help mee aan de wederopbouw van Nederland. Door je droom centraal te zetten, misschien zelfs nog iets groter te maken en die dan vervolgens te realiseren. De Growth Summit 2013 op 22 mei aanstaande is daarvoor een uitgelezen kans. Inspirerende sprekers, praktische tools en een netwerk van 200 mede-ondernemers. Die je een ander perspectief geven en je stretchen. Zodat je met nóg meer enthousiasme werkt aan successen. Want little victories lead to great success. En dat is nodig voor een impact op onze wereld. Help mee met een positieve impact op de wederopbouw van de Nederlandse economie en meld je aan voor de Growth Summit 2013.

Aanmelden

ScaleUp Company