Het grootste ScaleUp netwerk van Nederland

Het netwerk voor ondernemers en hun leiderschapsteam

Het grootste ScaleUp netwerk van Nederland

Het netwerk voor ondernemers en hun leiderschapsteam

Samen bouwen aan jouw droomorganisatie

Samen bouwen aan jouw organisatie

In het grootste netwerk van scale-ups in Nederland zorgen wij dat jij én je team in verbinding staan met andere scale-ups. We organiseren netwerkevents vol inspiratie en learning events voor peers met dezelfde groei uitdagingen of rol.

Daarnaast organiseren we events voor scale-ups die veel delen zoals een industrie of organisatiestructuur. Dit betekent dat jij en jouw team nog verder kunnen groeien door belemmeringen te delen en nieuwe groeikansen via het netwerk te ontdekken.

Alle voordelen van The ScaleUp Network op een rij

1
Inspiratie events
Het leiderschapsteam zal zich continue moeten ontwikkelen om de organisatie keer op keer naar een nieuwe fase te brengen. Wij zorgen ervoor dat jullie het hele jaar de juiste informatie via online of offline krijgen om door te kunnen groeien. Dat kunnen grote events zijn, zoals ons jaarlijkse Summit, maar ook round tables of webinars.
2
Toegang community
Onze community is de ontmoetingsplek voor leden van het leiderschapsteam. Op ons platform kun je inspiratie vinden en jouw vragen stellen aan andere leden of onze Scale-up experts. Daarnaast hebben we ook Whatsapp focus groepen waar je met gelijkgestemden kunt overleggen of samenwerkingsverbanden kunt starten.
3
Leren van andere teams
Als je bedrijf hard groeit, ontstaan er veel uitdagingen. Het helpt als je met andere gelijkgestemden kunt delen wat je bezighoudt en waar je tegenaan loopt. We organiseren round tables, er zijn focusgroepen en specifieke andere events waar we jullie samen brengen om inspiratie te delen en te leren van elkaar.
4
Expert sprekers
Als scale-up loop je tegen veel groeibelemmeringen aan. Wij geven events met gast sprekers die ingaan op een specifiek thema. Wij geven Act-leaders een podium. Zij geven je inspiratie, maar ook concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Tijdens het jaarlijkse Summit is de oprichter van Scaling Up, Verne Harnish onze vaste expert spreker.

"Heel erg waardevol om over dezelfde problemen te kunnen sparren"

Wat zeggen members over hun lidmaatschap?

"Waar ik nu nog steeds blij mee ben is dat ik een club vol gijkgestemde ondernemers heb gevonden waar ik mee kan sparren. Dat is goud!"
Martijn van Rossum

Martijn van Rossum

Founder Studelta
"Met name het netwerk dat je opbouwt met ondernemers, gedurende het groeiprogramma maar ook daarna vind ik heel erg interessant."
René Bandsma

René Bandsma

CEO & Founder Kikker Energie
"Sparren met andere ondernemers werkte verhelderend voor mij. Ik kreeg open en eerlijke feedback. Dat was zee waardevol voor mij omdat ik verder kon."
Nicole van de Ven

Nicole van de Ven

Co-Owner HB Training
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Jaarlijks Summit met Verne Harnish

Tijdens het event zijn er meerdere top sprekers die ingaan op het thema dat het meest relevant is voor scale-ups op dat moment. Naast inspiratie krijg je handvatten aangereikt om direct in jouw business toe te passen. Dit is het ideale event voor ondernemers en hun leiderschapsteam. 

Daarnaast kom je in contact met andere scale-ups om informatie te delen, te leren van elkaar en om eventuele nieuwe samenwerkingen op te zetten.

Een dag vol inspiratie en handvatten om verder te groeien!

Samen bouwen aan jouw droomorganisatie?

Word lid van The ScaleUp Network door mee te doen aan een groeitraject!

Veelgestelde vragen

Hoe word ik lid van het netwerk?

Alle members van The ScaleUp Network hebben een lopend groeipartnerschap bij ScaleUp Company of hebben in het verleden een groeiprogramma doorlopen bij GoFastForward of ScaleUp Company.

Wat voor soort events organiseren jullie?
Wie kunnen er naar deze events?
Wat zijn de kosten?
ScaleUp Company