Gezond groeien met jouw organisatie!

Meer focus. Meer winst. Meer vrijheid.

50 + ScaleUp Experts

2500 + Scale-ups geholpen

10 + jaar Ervaring groei begeleiding

Groeien met jouw organisatie

Met ScaleUp Company als partner groei je snel, gericht en met meer plezier!

Coaching

Coaching en begeleiding van ervaren ondernemers die met hun poten in de klei staan en er voor jou zijn om groei inzichtelijk te maken en te bewaken.

ScaleUp Tools

Praktische tools en handvatten die door duizenden CEO's en leden van het leiderschapsteam worden gebruikt. De blauwdruk voor gezond groeien.

Netwerk

Sluit je aan bij het grootste ScaleUp netwerk van Nederland. Kom in contact met collega ondernemers en leden van leiderschaps teams om elkaar naar een hoger level te tillen.

Overlegritme

Het overlegritme is cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Wij helpen met een strak geregisseerd ritme op dag, week, maand, kwartaal en jaarniveau.

Groei strategie

Met een ijzersterke strategie bepaal je de koers voor de organisatie. Daarmee ga je de markt domineren en zal je de concurrenten gaan verslaan.

A-spelers

De beste talenten aantrekken en behouden, die passen bij de kernwaarden, weten wat ze binnen het bedrijf moeten doen en ook nog eens veel plezier in hun werk hebben.

Kies het traject dat bij jouw past

Scaling Up Heartbeat

Samen met een ScaleUp Expert transformeer je met je MT naar de volgende fase.

 

Scaling Up Heartbeat Plus

Het ultieme incompany traject voor leiderschapsteams die vol gas willen geven met een ScaleUp expert.

Bewezen groeiformule voor scale-ups

ScaleUp Company heeft als doel ondernemers en hun teams te helpen bij de groei van hun organisatie. Daarvoor moet vooral dat team zelf groeien. Iedere fase in de groei van een bedrijf brengt specifieke uitdagingen met zich mee, die tijd kosten om op te lossen. Veel meer tijd dan gewenst of verwacht.  Of het nu gaat over het bedenken en valideren van een winnende strategie, het bouwen van een management team, het neerzetten van groeicultuur of het hele bedrijf meenemen in de plannen. 

De drie pilaren uit onze groeiformule

Image

1. Structuur met Scaling Up

Scaling Up wordt wereldwijd door duizenden bedrijven gebruikt. De methode biedt een gezonde basis voor groei. Met onze ScaleUp coach ga je aan de slag om de methodiek te implementeren in jouw organisatie. De methode geeft structuur en consistentie. We gaan met drie hoofdonderwerpen aan de slag. Dat zijn strategie, uitvoering en mensen. In verschillende sessies helpen we jullie op weg om de methodiek te implementeren in de organisatie.

Image

2. Strak geregisseerd overlegritme

Succesvol groeien is ook succesvol communiceren. Het vergaderritme is de hartslag van de organisatie. Samen met onze ScaleUp coach ga je aan de slag om het ritme in de organisatie te brengen. Door deze routines er in te brengen heb je een betere onderlinge afstemming, je kunt sneller problemen oplossen en uiteindelijk houd je meer tijd over om te bouwen aan de organisatie. Met routines krijg je meer voor elkaar en behaal je makkelijker je doelstellingen.

Image

3. Inspiratie en leren door ons netwerk

Sluit je aan bij het grootste scale-up netwerk van Nederland. Kom in contact met andere ondernemers of leden van het leiderschapsteam. Wij organiseren de meest inspirerende events, waardevolle webinars of gast-expert sessies. Met als kers op de taart hebben we elk jaar een event, met de oprichter van Scaling Up: Verne Harnish. Daarnaast kun je jezelf aanmelden op ons platform, The ScaleUp Network, waar je veel waardevolle informatie kunt terug vinden.

Scale-ups waar we mee samenwerken

Merk je dat alles in de organisatie steeds moeilijker loopt? Dat je wel ziet wat er allemaal moet gebeuren, maar dat je niet goed weet waar te beginnen, met wie en wanneer? Dat je behoefte hebt aan een goed plan, betere prioriteiten en de rust om daaraan te werken? Of juist meer vrijheid?

Dan is het goed om met ons in gesprek te gaan over een groeitraject.

15 - 500 Medewerkers

1 - 300 miljoen omzet

Ambitieus om te groeien

Ervaringen van klanten

Dit is wat klanten zeggen over de groeibegeleiding van ScaleUp Company

We zijn nu FD Gazelle! "De Scaling Up methodiek is de ideale manier om de volgende stap te zetten met de organisatie en dat is fantastische gelukt. We hebben er veel energie van gekregen met het team. We zijn nu zelfs FD Gazelle!"
Roel Wolbrink

Roel Wolbrink

Co-Founder New Tailor
Cultuur is versterkt "Scaling Up heeft de cultuur van ons bedrijf versterkt. De betrokkenheid van medewerkers is vergroot en zij geven meer energie aan de juiste projecten in de organisatie. Mijn favoriete tool is het OPSP!"
Sjoerd Keer

Sjoerd Keer

Directeur Gio Coffee
Direct meer focus "Na jarenlange groei kwamen we in de fase ‘hoe verder’. Met veel nieuwe gezichten groeide de behoefte aan structuur. Na het starten van het programma merkten we gelijk dat er meer focus was in de organisatie."
Bob van Berkel

Bob van Berkel

CEO Vanberkel Professionals
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Direct starten met een pakket of heb je nog vragen?

Onze scale-up experts helpen je graag verder

Veelgestelde vragen

Kan ik ook deelnemen als ik nog geen MT heb?

Dit is per situatie verschillend. Om daar een goed antwoord op te geven is het handig om een gesprek in te plannen met een van onze consultants.

Met hoeveel personen mag ik deelnemen?
Kun je Scaling Up in elke organisatie implementeren?
Hoe lang duurt een programma?
Waar worden de sessies gehouden?
Bieden jullie losse dagen aan?
Ik heb een andere vraag...
ScaleUp Company