Masterclass Scaling Up

Ontdek in een halve dag wat de Scaling Up methodiek kan betekenen voor jouw organisatie.

Masterclass Scaling Up

Ontdek in een halve dag wat de Scaling Up methodiek kan betekenen voor jouw organisatie.

1000+

Oud-deelnemers

---

8,9

Gemiddeld cijfer

---

#1

Scaling Up® Partner

Leer alles over Scaling Up van echte experts!

Onze ScaleUp Experts zijn ervaren ondernemers die zelf een bedrijf groot hebben gemaakt aan de hand van de Scaling Up methodiek. Hij/zij zorgt voor de begeleiding tijdens de masterclass. Aangevuld met voorbeelden, oefeningen en ervaringen van peers krijg jij direct handvatten aangereikt om verder te groeien. Een team van 50 ScaleUp Experts staat in de startblokken om samen met jouw team te bouwen aan je meest uitdagende ondernemersdroom. 

De geheimen van gezond groeien

Identificeer jullie groeikansen

Wat gaat goed in de organisatie ? Wat kan beter? Wat ga je aanpakken? Stap uit de dagelijkse routine om te ontdekken waar je staat met jouw organisatie.

Leer van andere ondernemers

Bijna alle leiderschapsteams lopen tegen dezelfde problemen aan met groeien. In de masterclass leer je ontzettend veel door het delen van verhalen.

Ontwikkelen van de strategie

Waar sta je voor en wat wil je bereiken? Oftewel wat is de kern van de organisatie. Samen doen we een eerste opzet om jullie koers te bepalen.

Ontdek de kracht van Scaling Up

De methodiek Scaling Up wordt wereldwijd door duizenden bedrijven gebruikt. Je leert hoe je de methode succesvol kunt implementeren in jouw organisatie.

Begeleiding door een scale-up expert

Een van onze scale-up coaches zal de sessie begeleiden. Een coach is zelf jaren lang ondernemer (geweest) en is getraind om scale-ups te helpen groeien.

Onderneem direct actie

Alleen kennis opdoen heeft geen nut. We gaan direct met jullie over tot actie. Deze dag is het begin van meer focus, meer omzet en meer plezier in jullie organisatie.

Hoe ziet het programma eruit?

1
Scaling Up methodiek
Scaling Up is een bewezen groeiformule die wereldwijd door duizenden bedrijven wordt gebruikt. Tijdens de masterclass leer je alles over de methodiek. We gaan met drie hoofdonderwerpen aan de slag. Dat zijn strategie, uitvoering en mensen. We behandelen alle facetten van het One Page Strategic Plan (OPSP). Om de methodiek beter te leren krijg je ook al oefeningen die je laten nadenken over de kern van je organisatie. Na deze dag ken jij de basis van Scaling Up.
2
Groeianalyse
Weet jij waar je staat met de organisatie en waar je aan moet werken de komende tijd? Deze inzichten verkrijg je door het invullen van het assessment. Voor de masterclass vul je een assessment in dat we die dag bespreken. Op basis van de ingevulde vragenlijst stellen we samen met jullie de groeidoelen vast voor de organisatie. Daarnaast gaan we de drie belangrijkste learnings bepalen waarmee jullie direct aan de slag kunt. Na deze dag weet je waar je mee aan de slag kunt.
3
Groeifasen
Met meer medewerkers neemt de complexiteit toe en daarmee de noodzaak voor afstemming. Die afstemming moet georganiseerd worden. Elke groeifase brengt weerstand en valkuilen met zich mee. Iedere fase vraagt  om een andere manier van leidinggeven en organisatiestructuur. Tijdens de masterclass verkrijg je inzicht in de vijf groeifasen, weet je in welke groeifase jouw organisatie zich bevind en heb je acties genoteerd om direct mee aan de slag te gaan.

Voor ondernemers met hun leiderschapsteam

De masterclass is toegankelijk voor zowel ondernemers als leiderschapsteams. Specifiek met een focus op bedrijven die nog niet of net zijn begonnen
met Scaling Up. Teams waarbij enkele mensen wel met de methodiek werken en anderen nog niet zijn uiteraard ook welkom.

Wanneer kun je deelnemen?

Wanneer kun je deelnemen?

Team vanaf  8 medewerkers

Vanaf 500K omzet

Ambitieus en bereid om te veranderen

"No excuses, echt tijd maken om áán je bedrijf te werken"

Wat anderen zeggen over deze masterclass

"Hoewel ik veel elementen herkende, begreep ik meteen dat ik rust in de organisatie kon creëren als ik de methode als geheel zou toepassen. De scale-up coach heeft ons behoorlijk gechallenged"

Ard Smulders

Directeur - Cubics
"De methodiek greep me. Ik werd er enthousiast van. Ik werk graag gestructureerd en wil weten wat ik aan het doen ben en met welk doel. Scaling Up heeft dat allemaal in zich. De masterclass smaakt naar meer."

Felipe Muñoz Mateu

Ondernemer - ATS
"We nemen beslissingen, maken afspraken en er is ritme. We zijn van een groep jammerende muzikanten getransformeerd in een jazzorkest. Het gevolg: alles is nu veel strakker en beter geregeld."

Michael Tulp

Mede-eigenaar Sunshower
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Praktische informatie

Vanaf 2 personen: 595,- p.p.

Vanaf 3 personen: 495,- p.p.

Neem deel met je leiderschapsteam (minimaal 2 personen).

De prijs is inclusief locatiekosten, koffie en thee, lunch en materialen. Dit tarief is excl. 21% btw.

De eerstvolgende datum van de masterclass is op 7 februari 2023.

In een halve dag jullie groeipotentie ontdekken?

Bewezen resultaat na de masterclass

Veelgestelde vragen

Is deelname met één persoon mogelijk?

Deze masterclass is voor het leiderschapsteam, MT of ScaleUp team van je organisatie.

Kunnen we zelf aan de slag als we Scaling Up hebben gelezen?
Kan de masterclass ook incompany worden gegeven?
Heb je nog meer vragen?

Schrijf je in voor de Masterclass Scaling Up!

Vul het formulier in en onze collega's komen zo snel mogelijk bij je terug.

Tim van der Sman
Tim van der SmanDigital Marketeertim@scaleupcompany.com
06 11 52 30 25
Boaz Cahn
Boaz CahnSales Consultantboaz@scaleupcompany.com
06 21 55 11 81
ScaleUp Company