Klantcases

Klantcases

Bekijk de verschillende voorbeelden van scale-ups die vertellen over hun groeireis. 

AT Computing

Marcel Kornegoor - CEO

Image

"Focus. We hebben veel duidelijker wat onze prioriteiten zijn. Wat doen we wel en wat niet? Alles leidt naar ons grote doel."

AT Computing bestaat uit een team van open source experts. Deze kennis wordt gedeeld op drie verschillende manieren: training, consultancy en detachering. Van Linux tot Kubernetes, GitOps en Python, voor alle soorten open source technologie kun je bij AT Computing terecht.

3devo

Tim Wesselink - Founder & CEO

Image

"Het zorgt voor gigantische tijdwinst. Wij zijn natuurlijk niet de enige met deze problemen, die zijn al eerder opgelost."

3devo is een hightech scale-up die producten ontwikkelt voor de 3D-print markt. Er ligt een focus op toegankelijke producten van hoge kwaliteit om innovatieve bedrijven in staat te stellen om optimaal te presteren. Daarnaast doet 3devo zelf continu innovaties in deze snel groeiende markt.

Brain Research Center

Niels Prins - Directeur

Image

"Iedereen geniet ervan om de verschillende elementen van de methodiek door te lopen en elkaar te challengen."

Brain Research Center is een toonaangevende full-service expert op het gebied van klinisch medicijnonderzoek en is de verbindende schakel tussen patiënten, farmaceutische bedrijven, biotech bedrijven, en medisch specialisten bij het vinden van baanbrekende behandelingen tegen hersenziekten.  

ScaleUp Company