A DAY FOR THE AMBITIOUS!

De unieke Masterclass Scaling Up met Verne Harnish op dinsdag 8 november 2016 is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw bedrijfsgroei. Want waardevolle ideeën verdienen een uitstekende uitvoering.

Nederland heeft meer doorgroeiers nodig! Ondernemers, hier is de handleiding door de groeigoeroe Verne Harnish!

 

masterclass-onderwerpen2x

 

de-tendensen-nieuw2x

De trainer die deze masterclass begeleidt is niemand minder dan Verne Harnish zelf.

Als u meer informatie wenst of vragen hebt, neem contact op via Marieke Harderwijk of bel Marieke op 06 42 45 02 30.

Sprekers

Martijn Bos – Ondernemer / Cheese Executive Officer
BOSKA Holland Cheesewares

De kracht van hier
De waarde van lokaal denken en focus

Martijn Bos is druk en regelmatig ‘all over the place’. Een vierde generatie hardwerker binnen het krachtige en oer-Hollandse familiebedrijf Boska. De leercurve begon in 2002 toen hij als 24-jarige het bedrijf in zijn geheel overnam.

Uitdagingen waren er plenty; het professionele kaasgereedschap is gewoon te goed en loopt niet lekker door. Martijn breidt uit met een nieuw assortiment en nieuwe markten. Wat ontbrak was focus. Door het belang in te zien van gericht werken en lokaal denken groeide het bedrijf naar een marktstrategie waarbij 80% van de omzet nu voortvloeit uit consumentenproducten voor kaas.

Martijn vertelt op 8 november over de omslag van Boska naar de consumentenmarkt, de rol van de Rockefeller Habits bij gerichte aandacht en hoe zijn rol nu is als verantwoordelijke voor cultuur, bedrijfsstrategie en propositie.

martin-schuurman

Martin Schuurman – Ondernemer
LaatBloeien, Change Club, Tom.

Zodra anders doen kan…
Een verhaal over positief nalatenschap en stippen aan de horizon

Martin omschrijft zich in zijn Twitter bio als een rare man met een raar bedrijf. Maar de ondernemerswereld en geest van Martin is concreet en actiegericht. Een positieve halo aan bedrijven en initiatieven als Tom, LaatBloeien, Delft Hyperloop en de Change Club dragen bij aan een samenleving die niet draait om grote bedrijven en welvaart, maar om mensen en welzijn.

Op 8 november vertelt Martin Schuurman een persoonlijk verhaal over de weg die hij als snelle groeier aflegde, bewust én onbewust bouwend aan de belangrijkste legacy die een ondernemer achterlaat: de bedrijfscultuur. En over het belang van de Rockefeller Habits hierbij. Zijn hoofdonderneming Tom helpt elke autorijdende ondernemer en zorgt dat 50.000 van hen op weg kunnen naar hun eigen stip aan de horizon.

Philip Hess – Ondernemer en medeoprichter
senz°

De ondernemer als rem..
Over navelstaren en bottlenecks

Philip is een realist die ondernemerschap ziet als de absolute vorm van zelfreflectie. In het afgelopen jaar stelde hij omwille van groei een Managing Director aan binnen  senz°, initieerde hij een crowdfundactie en liet hij meerdere processen ‘los’ omwille van de vooruitgang. Want… “dingen loslaten en zaken overlaten aan mensen die beter zijn dan jij is waarde toevoegen” zo stelt hij.

 

senz° is de stormparaplu van ondernemersland te noemen, een bedrijf dat regelmatig de eigen successen viert, aan de vooravond van een enorme groeispurt staat,  de winnaar is van alle grote designprijzen  en … simpelweg de beste paraplu’s van de wereld maakt.

 

Op 8 november vertelt Philip meer over naar jezelf kijken en de bottlenecks van de verschillende groeifasen.

Huub Waterval

Huub Waterval – Chief Energy Officer
Design Thinking Center / We Accelerate People Group

Designing Business as a Force for Good;
paradigmaverandering of kantelpunt?

Huub kent het belang van omdenken en design thinking als geen ander. Met zijn Design Thinking Center en het inspiratie merk We Accelerate People Group leidt hij als meervoudig Gazelle een unieke innovatie hub. Deze omarmt de verandering en leert ondernemers én teams om te gaan met vernieuwing en verandering.

Huub vertelt op 8 november meer over het belang van kantelpunten, over “doing good” als transactioneel proces en het belang van discipline bij veranderprogramma’s.

“Let us choose to unite the power of markets with the strengths of universal ideals…let us choose to reconcile the creative forces of private entrepreneurship with the needs of the disadvantaged and the requirements of future generations.” (Kofi Annan, 1999)

Programma

08:00 – 09:00 ontvangst en registratie
12:30 – 13:30 lunchpauze
17:00 – 18:00 nagenieten met een borrel en goed gezelschap

Voor wie

Deze masterclass is ideaal voor iedereen die een organisatie leidt, alleen of in een team. Bent u ondernemer, directeur, manager of lid van het MT, dan voegt deze masterclass veel waarde toe. Wilt u echt het maximale eruit halen? Meld dan de gehele directie of uw management team aan.