Je zoekt consistentie in je ledengroei en in kwaliteit. Er bestaat een systeem hiervoor.

Dit systeem heet Scaling Up / Rockefeller Habits*. Het is een besturingssysteem voor groeibedrijven richting en voorbij de 1 miljoen omzet. Deze wereldberoemde methodiek is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Verne Harnish, en het geeft je een vaste en consistente manier van werken, gericht op structuur en groei.

Hoe? Door je hele bedrijf te focussen op 4 thema’s en en 3 disciplines.

De 4 thema’s zijn:

 1. mensen (heb ik de beste mensen op de juiste plek, die de juiste dingen doen?)
 2. strategie (weten we waar we naartoe werken en wat ons ‘speelveld’ is?)
 3. uitvoering (hoe zorg ik voor een consistente kwaliteit in de dagelijkse operatie?)
 4. cash (hoe zorg ik ervoor dat we altijd voldoende liquiditeit hebben?)

De 3 disciplines zijn:

 1. werken met prioriteiten (iedereen in de organisatie weet op elk moment van de dag/week wat er gedaan moet worden en waarom)
 2. meten van kengetallen (iedereen kan objectief aangeven of het een goede dag/week/maand/jaar is geweest)
 3. het hebben van een strak overlegritme (om de prioriteiten en kengetallen te monitoren en bij te sturen).

 


Wat kun je verwachten tijdens deze dag?

De unieke Masterclass Scaling Up Fitness & Health Companies is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018.

In deze inspirerende masterclass komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

 • een concrete missie en visie definieer een onderscheidende strategie waarmee u wint;
 • een onderscheidende positionering – ontdek hoe je jezelf kunt onderscheiden in de markt;
 • werken met kernwaarden – maak kernwaarden en het bestaansrecht levend in uw organisatie, zodat uw medewerkers energie krijgen en uw cultuur een magneet wordt voor het aantrekken van de beste mensen;
 • magische merkbeloften – definieer heldere en ongewone merkbeloften die u onderscheidt van uw concurrenten en inspeelt op de kernbehoefte van uw klanten;
 • duidelijke jaar- en kwartaalfocus – ontdek de belangrijkste beslissingen die uw team nú kan nemen om draagvlak, reputatie en resultaten te verhogen en de onderscheidende strategie kan vertalen in wat het team nú te doen staat.
 • overlegritme dat werkt – creëer een overlegritme met dagelijkse -, wekelijkse -, maandelijkse -, driemaandelijkse- en jaarlijkse overleggen. Het ritme en de specifieke agendastructuur maken die overleggen zo effectief dat iedereen er naar uitkijkt;
 • de belangrijkste meetgetallen – kies de drie significante KPI’s (key performance indicators) en stuur uw bedrijf daarmee aan, dagelijks en wekelijks.

 


Voor wie is deze dag?

Dit programma is speciaal voor ondernemers en managers in fitness, in yoga, in small group training, in boutique clubs, in personal training, in fysiotherapie, bedrijfsgezondheid, etc. Met één vestiging of juist groeiend met een keten. Zowel voor bedrijven die consumenten bedienen als toeleveranciers van deze branches. Een groot voordeel van dit programma met ondernemers uit aanpalende branches, is dat je ook juist van elkaars ervaring extra veel leert, zonder dat de ander een concurrent is. Door de samenwerking met Hidden Profits Marketing worden elementen van het programma op maat gemaakt voor de specifieke fitness & health situaties. Is dat leren van anderen iets dat jou ook aanspreekt?

 


Groeien = je comfortzone oprekken, binnen vaste structuur.

Ken je het woord ‘groeipijn’? Als je leert lopen, val je regelmatig en dat doet pijn. Als je leert trainen, heb je spierpijn. Dit geldt ook voor ondernemerschap: groeien komt altijd met groeipijnen. Of het nu om medewerkers gaat, productontwikkeling, of misschien het nemen van financiële beslissingen.

Als je deze groeipijnen ervaart, is het fijn als je een structuur leert waarmee je hiermee kunt omgaan. Of, sterker gezegd: waarmee je leert om een organisatie neer te zetten die ook perfect werkt zonder jouw dagelijkse inbreng.

Wij bij ScaleUp Company zien groeien als een discipline. Een discipline die binnen een duidelijke structuur past, namelijk die van Scaling Up. Zie jij dit ook zitten voor jouw Fitness / Health business? Reserveer dan direct een plek via onderstaande button.

Wilt u zich direct aanmelden voor de Masterclass Scaling Up? Klik hieronder op ‘Reserveer een plek‘ en er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen.

Wie verzorgen de masterclass?

Pieter-van-Osch-7

Pieter van Osch is al meer dan 25 jaar gepassioneerd ondernemer en heeft in totaal 13 bedrijven gehad, met 2316 medewerkers gewerkt en nog nooit een faillissement meegemaakt.

Bart van Nol

Bart van Nol is ondernemer, coach, investeerder en sinds 11 februari 2016 mede-ondernemer van ScaleUp Company. Zijn twee meest aansprekende successen zijn Pepperminds – dat met zijn aandeel groeide van 0 tot 20 miljoen euro omzet en 1200 medewerkers – en het ondernemers voor ondernemers netwerk van Oxfam Novib.

Kees de Jong

Kees de Jong is al 25 jaar ondernemer en heeft meerdere snelgroeiende bedrijven in binnen- en buitenland geleid. Ook investeert hij in meerdere bedrijven, is hij mentor, schrijver, Jurylid van o.a. FD Gazellen en High Growth Awards én de drijvende kracht achter NLGroeit.

Wat zeggen anderen

Meer informatie

Voor wie

Dit programma is speciaal voor ondernemers en managers in fitness, in yoga, in small group training, in boutique clubs, in personal training, in fysiotherapie, bedrijfsgezondheid, etc. Met één vestiging of juist groeiend met een keten. Zowel voor bedrijven die consumenten bedienen als toeleveranciers van deze branches.

De dag is gevuld van 09:00 tot 17:00 uur. U ontvangt gratis het boek Scaling up, Mastering the Rockefeller Habits 2.0 van Verne Harnish. Bereid u voor op een super inspirerende dag, waarin u hard aan de slag gaat!