ScaleUp Summit 2024

Met Verne Harnish

Alles over het bouwen en ontwikkelen van een sterk leiderschapsteam!

ScaleUp Summit 2024

Met Verne Harnish

Alles over het bouwen en ontwikkelen van een sterk leiderschapsteam!

21 November 2024 // Studio 21 // Hilversum

Image

Building high performance teams!

Verandering is de enige constante bij een groeiend bedrijf.  De rol van de ondernemer is hierbij geen uitzondering. Van meewerkend voorman naar manager naar leider. Het proces van opschalen kan alleen succesvol zijn wanneer de ondernemer zich omringt met sterke managers. Succesvolle groeiers weten dan ook een sterk team samen te stellen en ontwikkelen die het bedrijf naar de volgende fase tillen.

Deze editie van de Scaling Up Summit richt zich op een van de belangrijkste groeicomponenten: het bouwen en ontwikkelen van een sterk leiderschapsteam, met als doel de hoogst mogelijke team performance.

Het aftellen is begonnen: Ben jij er ook bij?

Beelden van de vorige editie

Sprekers uit de absolute wereldtop

Image

Verne Harnish

Auteur Scaling Up & Founder EO

Verne Harnish heeft in Nederland eigenlijk geen introductie meer nodig. Verne is founder van de Scaling Up methode (oorspronkelijk ’The Rockefeller Habits’) en heeft wereldwijd meer dan 600.000 bedrijven geholpen met deze methode. Naast zijn wervelende update van alles wat heden ten dage relevant is voor groeiondernemers, focust hij deze Summit op die onderdelen uit de Scaling Up methode die gericht zijn op het verbeteren van team performance.

Image

James Kerr

Bestseller auteur & Inspirator

James Kerr is auteur van ‘Legacy’, een wereldwijde bestseller waarin hij nauwgezet de succesfactoren ontrafelt van het meest succesvolle sportteam ter wereld, de “All Blacks” uit Nieuw-Zeeland. Samen met de trainers, coaches en de spelers is hij diep in het bijzondere rugbyteam gedoken. Hoe ga je met druk om? Hoe creëer je ‘purpose’, hoe leer je samenwerken, communiceren, motiveren om uiteindelijk te presteren. In zijn keynote zal Kerr boeiende wijze zijn inzichten delen op het gebied van teamleiderschap, groepsdynamica en natuurlijk zijn lessen van de fameuze “All Blacks’.

Image

Prof dr. Celine Mirjam van Praag

Professor Entrepreneurship & Leadership

Van Praag doet al meer dan 25 jaar internationaal toonaangevend onderzoek naar ondernemerschap, leiderschap en het succes achter groeibedrijven. In haar openingskeynote presenteert Van Praag wetenschappelijk onderbouwde inzichten over leiderschap, ondernemerschap en teams die relevant zijn voor groeiondernemers. Ze focust bij deze Summit op de samenstelling van het team en het gedrag van de leider om succesvol te zijn. Ze geeft verrassende inzichten over ‘the balancing act’ tussen ondernemend en ‘managerial’ gedrag.

Image

Dr. Wouter van den Berg

Neuro-econoom & Founder Braincompass

Van den Berg is onderzoeker, wetenschapper, ondernemer en de eerste neuro-econoom van Nederland. In zijn keynote geeft Van den Berg een verrassende uitleg hoe je betere teams kunt bouwen waarin diversiteit van talent centraal staat. Door beter te verbinden, duidelijke doelen te stellen en de voorwaarden te scheppen die (potentiële) A-players nodig hebben om het maximale uit zichzelf te halen.

Image

Dr. Robert van Zanten

CEO Salta Group

Robert Van Zanten is een van de minst bekende ‘grote’ ondernemers van Nederland. Zijn bedrijf – Salta Group – is wellicht nog minder bekend. Echter, deze ondernemer heeft sinds 1996 met zijn NCOI gebouwd aan het grootste opleidingsbedrijf van de Benelux met inmiddels 3.000 vaste medewerkers en 8.000 docenten. Robert van Zanten geeft zelden keynotes of interviews, echter voor deze ScalingUp Summit zal hij zijn ondernemerslessen en inzichten delen, speciaal waar het gaat om teams en leiderschap en natuurlijk zijn exceptionele ondernemersverhaal.

Hosts

Image

Kees de Jong

Founder ScaleUp Company & nlgroeit

Kees is medeoprichter van onder andere ScaleUp Company en nlgroeit en speelt een zeer actieve rol in het Nederlandse ecosysteem voor groeibedrijven. Als ondernemer heeft hij zowel nationaal als internationaal meerdere groeibedrijven opgezet en geleid. Hij is een veelgevraagd spreker op het gebied van opschalen en leiderschap. Zijn boek, 'Groter Groeien', bevat een verzameling van zijn columns uit het Financieel Dagblad. Tijdens deze Summit treedt Kees samen met Nadia op als gastheer.

Image

Nadia van der Vlies

Directeur NONONS

Nadia is partner en directeur bij NONONS, een instituut dat zich richt op leiderschapsontwikkeling, coaching en persoonlijke effectiviteit. Zij is zelf een expert op het gebied van coachend leidinggeven en teamdynamiek. Nadia heeft haar expertise gedeeld in haar boek 'No-nonsense leidinggeven'. Daarnaast is zij medegastvrouw van deze Summit.

Flagship Partner

Image

Details

Datum

21 november 2024

-

Tijd

09:00 - 17:00 uur

-

Prijs

€795 excl. BTW.

-

Locatie

Studio 21 // Hilversum

Image

Claim je ticket

ScaleUp Company