Masterclass Scaling Up

Met Verne Harnish

  • Hele dag live op toplocatie in Amsterdam
  • Voor ondernemers met hun leiderschapsteam
  • Ervaar de kracht van Scaling Up in één dag!

Masterclass Scaling Up

Met Verne Harnish

Over weerbaar en wendbaar schalen in tijden van onzekerheid!

23 mei 2023 // Amsterdam

Image

Leer alles over Scaling Up van auteur Verne Harnish

Wereldwijd profiteren er al duizenden bedrijven van de Scaling Up methodiek. Speciaal voor ScaleUp Company komt Scaling Up auteur Verne Harnish eind mei naar Nederland. Wie kan jouw leiderschapsteam immers beter meenemen in de methodiek dan hijzelf? Deze unieke kans is de ideale manier om te bekijken of Scaling Up bij jouw organisatie past. Zo kun je vervolgens onderbouwd een besluit nemen of jullie met de methodiek aan de slag gaan.

Tijdens deze unieke masterclass vol met voorbeelden, oefeningen en ervaringen van peers krijgen jullie direct een zee aan handvatten om verder te groeien. Je krijgt een helder beeld van Scaling Up als besturingssysteem. Daarnaast ontdek je hoe je de methodiek succesvol binnen jouw bedrijf kunt implementeren, vertaal je jullie ambities voor de lange termijn naar jaardoelen en prioriteiten én ontwikkel je de aanzet voor een strak strategisch plan voor jouw bedrijf.

Alle geheimen van gezond groeien

Image

Identificeer groeikansen

En wat gaat er juist goed? Stap uit jullie routine om te ontdekken waar je staat met jouw organisatie.
Image

Leer van andere ondernemers

Bijna alle leiderschapsteams lopen tegen dezelfde problemen aan met groeien. Wat zijn valkuilen?
Image

Ontwikkel haarscherpe strategie

Wat is de kern van de organisatie? Samen doen we een eerste opzet om jullie koers te bepalen.
Image

Ontdek de kracht van Scaling Up

Je leert hoe je de Scaling Up methode succesvol kunt implementeren binnen jouw organisatie.
Image

Begeleiding door top experts

Scaling Up auteur Verne Harnish is live aanwezig om zijn schat aan ervaring met ons te delen.
Image

Onderneem direct actie

Alleen kennis opdoen heeft geen nut. We gaan direct over tot actie. Deze dag is slechts het begin.

Line-up

Image

Verne Harnish

Auteur Scaling Up // Founder EO

Verne Harnish is werelds meest bekende 'Groei Guru' en grondlegger van de Scaling Up methodiek. Auteur van meerdere boeken als 'Mastering the Rockefeller Habits', 'The Greatest Business Decisions of All Time' en zijn magnum opus, 'Scaling Up', dat  internationale prijzen gewonnen heeft en in 22 talen werd vertaald. Verne is daarnaast oprichter van Entrepreneurs Organization, de grootste ondernemersvereniging met wereldwijd meer dan 16.000 leden. 

Image

Mirik Castro

CEO ScaleUp Company

Mirik Castro kocht na banen bij onder meer Stork en The Boston Consulting Group in 2006 KMA Textiles, een textielbedrijf dat op het randje van faillissement balanceerde. Samen met zijn compagnon trok hij het bedrijf volledig uit het slop. Vervolgens maakte hij van SimGas in Tanzania een groot succes. Zijn hart gaat sneller kloppen van impact maken en als CEO en trainer van ScaleUp Company helpt hij ondernemers met het waarmaken van hun dromen.

Image

Bart van Nol

Co-owner ScaleUp Company

Bart van Nol is al ruim 20 jaar ondernemer en startte in die tijd zes bedrijven. Drie van die bedrijven groeiden door tot een omzet boven de 1,5M terwijl Pepperminds zelfs ruim boven de 20M omzet uit steeg. Als voormalig CEO van ScaleUp Company en één van haar meest ervaren trainers hielp hij meer dan 300 bedrijven met het doorgroeien naar een volgende groeifase. Ieder mogelijk obstakel in iedere groeifase is voor Bart zeer bekend terrein. 

Pak jij deze unieke kans? Wij tellen af:

Het programma in een notendop

1
Scaling Up methodiek
Scaling Up is een bewezen groeiformule die wereldwijd door duizenden bedrijven wordt gebruikt. Tijdens de masterclass leer je alles over de methodiek. We gaan met drie hoofdonderwerpen aan de slag. Dat zijn strategie, uitvoering en mensen. We behandelen alle facetten van het One Page Strategic Plan (OPSP). Om de methodiek beter te leren krijg je ook al oefeningen die je laten nadenken over de kern van je organisatie. Na deze dag ken jij de basis van Scaling Up.
2
Groeianalyse
Weet jij waar je staat met de organisatie en waar je aan moet werken de komende tijd? Deze inzichten verkrijg je door het invullen van het assessment. Voor de masterclass vul je een assessment in dat we die dag bespreken. Op basis van de ingevulde vragenlijst stellen we samen met jullie de groeidoelen vast voor de organisatie. Daarnaast gaan we de drie belangrijkste learnings bepalen waarmee jullie direct aan de slag kunt. Na deze dag weet je waar je mee aan de slag kunt.
3
Groeifasen
Met meer medewerkers neemt de complexiteit toe en daarmee de noodzaak voor afstemming. Die afstemming moet georganiseerd worden. Elke groeifase brengt weerstand en valkuilen met zich mee. Iedere fase vraagt  om een andere manier van leidinggeven en organisatiestructuur. Tijdens de masterclass verkrijg je inzicht in de vijf groeifasen, weet je in welke groeifase jouw organisatie zich bevind en heb je acties genoteerd om direct mee aan de slag te gaan.

Voor ondernemers en hun leiderschapsteam

Wat zijn de criteria voor deelname aan deze masterclass?

Image

Team van 10FTE +

Jullie team bestaat uit 10 FTE of meer met een leiderschapsteam van 3 personen of meer.
Image

Omzet van €1M +

Jullie draaien een omzet van meer dan 1 miljoen euro, of breken die barrière dit jaar vanwege stevige groei.
Image

Serieuze groei-ambitie

Er is een grote ambitie om als team de volledige groeipotentie van het bedrijf te verwezenlijken.

Details

Datum

23 mei 2023 // 09:00 - 17:00

-

Prijs

1950,- per bedrijf

-

Locatie

Amsterdam

Image

Schrijf je nu in voor deze masterclass!

Vul het formulier in en onze collega's komen zo snel mogelijk bij je terug.

Tim van der Sman
Tim van der SmanDigital Marketeertim@scaleupcompany.com
06 11 52 30 25
Boaz Cahn
Boaz CahnSales Consultantboaz@scaleupcompany.com
06 51 14 74 66
ScaleUp Company