Vacature – Customer Succes Manager

Vacature
Customer Succes Manager

Hé grote dromer, dit is je kans.

Maak van het vruchtbare groeiklimaat van ambitieuze bedrijven jouw dagelijkse habitat. Ontwikkel je tot de absolute expert in het begeleiden van bedrijven die willen groeien. Als Customer Succes Manager leer je in enorm hoog tempo allerlei bedrijven kennen. Tegelijk ben je getuige van hun progressie. Stap in het avontuur!


Ga als een raket

Jij snapt hoe groeiende bedrijven denken. Jij denkt immers net zo groots en creatief. Met jouw commerciële inslag geniet je van groei en zoek je steeds naar passende oplossingen om te gaan als een raket. Tot wel 10 maanden lang ben jij het eerste aanspreekpunt voor bedrijven die in hun groeiproces tegen onverwachte uitdagingen aanlopen. Volgens de ScaleUp-methodiek zorg jij voor een groeireis als geen ander. Jij plant, organiseert en prioriteert als een pro zodat de cliënt altijd op het juiste moment jouw hulp krijgt. Of je nou een operationeel probleem oplost of een relevant artikel doorstuurt, elke klant hoort minstens 1 keer in de week van je. Je krijgt veel vrijheid om de functie zelf verder vorm te geven en in te vullen. Het is begrijpelijk dat fouten maken daar soms ook bij hoort. Je krijgt veel ruimte om zelf te blijven groeien en je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met interne en externe trainingen en opleidingen. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere het:

 • vaststellen van groeiuitdagingen.
 • managen van het hele ScaleUp-proces van de cliënt.
 • relatiebeheer en -behoud.

Groei mee met ScaleUp Company

Bij ons omring je jezelf dagelijks met levendige en ondernemende types. Alle 11 collega’s beseffen dat de mooiste resultaten ontstaan door samen te werken als team. Het aandeel van ieder afzonderlijk teamlid is cruciaal en iedereen voelt de eigen verantwoordelijkheid binnen het collectief. En dat heeft resultaat. Inmiddels hebben we al meer dan 1.000 organisaties een stapje verder geholpen. Elke maand vieren we onze successen en een aantal keer per jaar gaan we samen op stap.

Wij boosten het Nederlandse ondernemerslandschap. De klanten van ScaleUp Company zijn de start-upfase voorbij en lopen nu op organisatieniveau tegen problemen aan. Aan de hand van de beroemde Scaling Up-methodiek geven wij handvatten om de organisatie opnieuw vorm en inhoud te geven. We geloven daarbij vooral in effectief werken. Dat betekent dat je soms thuis werkt en soms op kantoor in Amsterdam, gelegen aan de A10 en met een bus- en metrohalte op loopafstand.

“Door bij te dragen aan de groei van je klanten, draag je ook bij aan de groei van ScaleUp Company.”

Guido Koershuis, COO

Wat breng jij mee?

Jij bent een stressbestendige duizendpoot vol ambities. Gewapend met jouw gunfactor begeleid je klanten tijdens hun groeiproces. Bij scaleups is dat vaak onvoorspelbaar en daarom is het fijn dat jij voor ze klaar staat. Dat maakt je bedachtzaam en zorgt dat je altijd denkt vanuit klantperspectief. Jij wilt ook als persoon groeien en bent benieuwd wat er buiten je eigen comfortzone ligt. Jouw nieuwsgierigheid en leergierigheid maken dat je altijd op een creatieve manier kijkt naar uitdagingen. Jij wilt maar 1 ding: groei zien en daar deel van uitmaken. Daarbij heb je ook:

 • een hbo-diploma, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Communicatie, Commerciële Economie of Entrepreneurship.
 • zo’n 3 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als projectmanager, programmamanager of relatiemanager.

Dit bieden wij jou

Je krijgt de kans in hoog tempo allerlei bedrijven te leren kennen. Je komt terecht in een vruchtbaar groeiklimaat en kunt ook nog eens je stempel drukken op de rol van accountmanager. Dat vraagt veel van je tijd en energie. Je leert heel veel en brengt dat gelijk in de praktijk. Daar staat natuurlijk ook iets tegenover. Op basis van een 40-urige werkweek bieden wij jou:

 • een bruto maandsalaris tot € 3.500.
 • 25 vakantiedagen.
 • reiskostenvergoeding.
 • uitgebreide leer- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • de mogelijkheid thuis te werken.
 • laptop en telefoon.

Kom in actie
Jij weet het zeker, dit is jouw functie. Groei jij met ons mee? Solliciteer direct en stuur je cv en motivatie naar greatwork@scaleupcompany.com. Heb je nog vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Guido Koershuis, COO, via 06 – 11 10 08 56 of stuur een e-mail naar guido@scaleupcompany.com.

ScaleUp Company