Vacature Client Success Manager

Word jij onze nieuwe Client Success Manager?

ScaleUp Company helpt ondernemers groter te dromen en reikt tools aan om deze dromen werkelijkheid te maken. We zijn een klein team maar we denken groot en ambitieus. We gaan van alles aan om ons te ontwikkelen en te groeien in activiteiten, klanten en professionaliteit. Ook wij dromen groot en we zoeken mensen om die dromen te verwezenlijken. 

Dus heb jij een getting things done mentaliteit en werk je graag met klanten? En vind jij het leuk om, samen met je team, de client journey constant te verbeteren zodat je echt duurzame relaties bouwt? Dan is dit misschien wel jouw functie!  

Image

Kort samengevat

Als Client Success Manager is het jouw missie om klanten een geweldige groei ervaring te bieden. Jij bent essentieel in de client journey. Door het contact dat je met hen en hun ScaleUp Coach hebt, ontwikkel jij je tot de regisseur van de groeireis van onze klanten.

Je leert veel over Scaling Up en voordat de klant het zelf door heeft, weet jij al wat ze moeten leren om als ondernemer en organisatie te blijven groeien. Daarbij weet je precies wie je daarbij moet betrekken en hoe wij daarin kunnen ondersteunen. 

Jouw energie en aandacht zorgen voor zo’n toffe ervaring dat klanten fan worden van ScaleUp Company en langdurig samen met ons blijven bouwen aan hun toekomst. 

Hoe zien je dagen eruit?

 

 • Je bent verantwoordelijk voor een geweldige client journey van onze klanten in hun programma.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor een goede onboarding van nieuwe klanten.
 • Je coördineert de samenwerking tussen ScaleUp Coach, klant en het interne team.
 • Je monitort de tevredenheid van de klanten nauwkeurig en stuurt direct bij wanneer nodig.
 • Je onderzoekt de behoefte van iedere klant en stemt samen met de ScaleUp Coach het aanbod binnen ScaleUp Company daar op af.
 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd product development over de verbetering van bestaande programma’s en ontwikkeling van nieuwe programma’s of producten.
 • Samen met collega’s zoek je naar manieren om de client journey nog uitzonderlijker te maken.
 • Je verzorgt de werving en onboarding van nieuwe ScaleUp Coaches.
 • Je adviseert intern en extern over welke ScaleUp Coach het beste past bij een nieuw groeitraject.

Collega's uit je nieuwe team

Lotte Verspoor
Lotte VerspoorClient Success Managerlotte@scaleupcompany.com
Bo Vermeij
Bo VermeijClient & Event Coordinatorbo@scaleupcompany.com

Wat kun jij als de beste:

Initiatief: Je ziet kansen en werk liggen en neemt hierop actie. Je neemt actief het voortouw en handelt proactief, in plaats van afwachten en hopen op verandering.

Detailgericht: Je kunt snel informatie analyseren en weet direct ook met oplossingen te komen. Daarnaast weet je bij ieder project de puntjes op de ‘i’ te zetten, en ben je pas tevreden als dit helemaal af is. Je ziet losse eindjes, en pakt deze op. 

Klantgerichtheid: Onderzoeken van de wensen en behoeften van de klant en laten zien vanuit dat perspectief te denken en handelen.

Proces- en projectmatig werken: Bewaken en controleren van de voortgang in eigen werk en dat van anderen. Op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen. Jij doet wat je zegt en waar mogelijk lukt het je hierin de verwachting te overtreffen.

Zelfredzaamheid: Je bent zelfstandig en je kunt alledaagse beslissingen maken op basis van eigen beoordelingen. Je redt je met het alledaagse en je bent niet afhankelijk van anderen. Je hebt geen ondersteuning nodig en waar je wel ondersteuning nodig hebt vraag je hulp. Je hebt het vermogen om jezelf te sturen.

Jouw ervaring

Je hebt werkervaring als projectmanager, relatiemanager, accountmanager of in een andere baan waarin je projecten tot een succes brengt. Een achtergrond in hospitality lijkt ook goed aan te sluiten. Voor jou is dit je tweede of derde carrièrestap, waarin je impact wil maken en verder wil groeien. Idealiter ben je bekend met Scaling Up en andere methodieken om te groeien.

Kernwaarden en cultuur

Image

De juiste match voor ons is niet alleen op inhoud, maar ook op cultuur. Daarin staan de volgende kernwaarden centraal:

Get Naked - Als jij jezelf helemaal laat zien, zal je klant dat ook doen.

Love Results - jij behaalt met een glimlach resultaat bij iedere scaleup.

Think Big, Act Bold - Wees niet bang om groots te dromen met je klanten.

Embrace Growth - jij vindt groei minstens net zo tof als jouw klanten.

Wat bieden we je?

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid. We vinden het leuk om je op kantoor te zien! Maar je bepaalt zelf wat je voorkeur heeft.
 • Een MacBook en een iPhone van de zaak.
 • Een sportabonnement bij de gym om de hoek van kantoor - lekker zweten met je collega’s.
 • Salarisindicatie van maximaal € 4.000,-, afhankelijk van je werkervaring op basis van 40 uur per week. 
 • Een fijne werkplek in Amsterdam, samen met een team van enthousiaste, ondernemende, gezellige collega’s die allemaal een passie hebben voor groei.

Waar kom je te werken?

Image

Jouw nieuwe werkplek is makkelijk te bereiken met zowel het OV,

als met de auto en fiets.

Adresgegevens:

Joop Geesinkweg 205-3

1114 AB Amsterdam

Openingstijden:

Maandag tm vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag & zondag gesloten

Enthousiast?

Daar zijn we heel blij mee! Stuur je motivatie en cv naar jobs@scaleupcompany.com t.a.v. Dick Naezer.

Wie zijn wij?

ScaleUp Company helpt andere bedrijven groei op een duurzame manier te realiseren. We hebben een team van 10 personen op ons hoofdkantoor, en een flexibele schil van 40 ZZP-ers die ons helpen ondernemersdromen waar te maken. 

ScaleUp Company