ScaleUp Summit 2023

Met Verne Harnish

Over weerbaar en wendbaar schalen in tijden van onzekerheid!

ScaleUp Summit 2023

Met Verne Harnish

Over weerbaar en wendbaar schalen in tijden van onzekerheid!

5 April 2023 // Studio 21 // Hilversum

Image

Excelleren in crisistijd

Covid, inflatie, het klimaat, de supply chain, personeel en energiekosten. De toenemende onzekerheid, de snelheid waarmee verandering komt en de complexiteit die dat brengt vraagt veel van bedrijven en vooral van hun leiders. Als bedrijf moet je hierdoor meer dan ooit weerbaar en wendbaar zijn.
Als leiderschapsteam anticipeer je hierop door continu nieuwe groeipaden te ontdekken en het juiste scenario op het juiste moment uit de kast te halen.

De ScaleUp Summit 2023 geeft je de handvatten om als ondernemer mee te bewegen en te excelleren in tijden van onzekerheid. We geven antwoord op
de vraag hoe je jouw organisatie inricht op een veranderende wereld en hoe je als bedrijf een mindset van weerbaarheid en wendbaarheid adopteert. En
vanzelfsprekend is er op de ScaleUp Summit ook veel aandacht voor het leiderschap dat past bij deze ontwikkelingen. Zowel vanuit de theorie als de praktijk.

Covid, inflatie, het klimaat, de supply chain, personeel en energiekosten. De toenemende onzekerheid, de snelheid waarmee verandering komt en de complexiteit die dat brengt vraagt veel van bedrijven en vooral van hun leiders. Als bedrijf moet je hierdoor meer dan ooit weerbaar en wendbaar zijn. Als leiderschapsteam anticipeer je hierop door continu nieuwe groeipaden te ontdekken en het juiste scenario op het juiste moment uit de kast te halen.

De ScaleUp Summit 2023 geeft je de handvatten om als ondernemer mee te bewegen en te excelleren in tijden van onzekerheid. We geven antwoord op de vraag hoe je jouw organisatie inricht op een veranderende wereld en hoe je als bedrijf een mindset van weerbaarheid en wendbaarheid adopteert. En vanzelfsprekend is er op de ScaleUp Summit ook veel aandacht voor het leiderschap dat past bij deze ontwikkelingen. Zowel vanuit de theorie als de praktijk.

Het aftellen is begonnen. Ben jij erbij?

Waanzinnige line-up

Waanzinnige

line-up

Image

Verne Harnish

Auteur Scaling Up // Founder EO

In 2014 publiceerde Verne Harnish Scaling Up. Het boek groeide uit tot internationale best-seller. Het werd in 22 talen vertaald en won talloze prijzen. Op de Summit vertelt Verne over de onderdelen van de Scaling Up methodologie die het effectiefst zijn om wendbaar en weerbaar te zijn in onzekere tijden. Ook geeft hij een reeks inspirerende voorbeelden van leiders die met hun bedrijven succesvol hebben ingespeeld op verandering en tegenslag. Verwacht veel inspiratie en een lijst praktische to do's waar je morgen mee aan de slag kunt.

Image

Michiel Muller

Founder // CEO Picnic

Michiel Muller heeft het 'openbreken' van markten tot kunst verheven. Samen met Marc Schröder bouwde hij benzineketen Tango uit tot een internationaal succes. Hierna startte hij Routemobiel, dat een serieuze concurrent van de ANWB werd. Het grootste bedrijf dat hij oprichtte is Picnic, dat met meer dan 12.000 medewerkers in meer dan 200 steden actief is. Michiel leert ons wat zijn aanpak is om vanuit onzekere situaties een duidelijk actieplan te ontwikkelen. Van chaos naar succesvolle en gestructureerde executie.

Image

Wendy van Ierschot

Co-Founder // CEO VIE People

Wendy van Ierschot is investeerder, founder en CEO van VIE People. Ze is een veelgevraagd spreker, columnist en podcastmaker voor BNR. Ze schreef het boek scale-ups & downs samen met Gerrit de Jager dat in het voorjaar van 2023 uitkomt. Daarin deelt ze hoe je je organisatie het beste door de eerste 4 fasen van groei leidt. Van Wendy leren we hoe je als leider het beste de dynamiek in een scale-up kunt managen, door de juiste combinatie van experimenteren, discipline, samenwerken, individuele verantwoordelijkheid en leiderschap.

Image

Hermann Simon

Thinkers50 Hall of Fame // Bestseller auteur

Professor Hermann Simon is founder en chairman van Simon-Kucher & Partners, een wereld-wijd strategisch adviesbureau met kantoren in 27 landen. Hij is expert in strategie, marketing en bovenal pricing. Ook is hij opgenomen in de “Thinkers50 Hall of Fame”, de 50 belangrijkste managementdenkers ter wereld. Naast hoogleraarschappen op Harvard, Stanford en MIT, is hij wereldwijd bekend door zijn boeken. Hermann deelt zijn belangrijkste inzichten over om-gaan met continue verandering, inflatie en zijn inzichten op het gebied van pricingstrategieën.

Image

Ali Niknam

Founder // CEO bunq

Ali Niknam kreeg na een enorm succes met TransIP (2003), in 2012 als eerste in 35 jaar een bankvergunning voor zijn Bunq Bank. Met zijn ‘bank of the free’ bouwt Ali aan een compleet nieuw concept bank met (uiteindelijk) wereldwijde dekking. Bunq Bank is vorig jaar op 1,6 miljard euro gewaardeerd en groeit snel. Hoe maakt Ali de combinatie tussen onzekerheid, snel bijsturen en ondernemerschap enerzijds en systemen, processen, structuren en starheid anderzijds? Je krijgt een unieke inkijk in zijn denkwijze en succesvolle aanpak.

Image

Bas Witvoet

Oranjegroep // Dragons' Den

Bas Witvoet richtte eind jaren negentig Oranjegroep op. Oranjegroep noteert inmiddels meer dan 100 miljoen omzet en detacheert duizenden vakmensen in zeven Europese landen. Ook is Bas bekend van zijn rol als ‘dragon’ in de laatste editie van Dragons' Den. Zijn ondernemers-loopbaan wordt gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten met een bijna faillissement, snelle internationalisatie en continue rolverandering. We leren van zijn vechtlust, zijn vermogen om in te spelen op verandering, snel beslissingen kunnen nemen en zijn ondernemersgeest.

Image

Kirsten Goes

Founder // CVO TwoBirds Company

Kirsten Goes is sinds 2004 ondernemer en leidde KGU recruitment naar een succesvolle exit in 2019. In 2021 startte ze Twobirds, een bureau dat zich richt op het organiseren en begeleiden van de samenwerking tussen de ondernemer en de ‘integrator’ ofwel de ‘nummer twee’ in het bedrijf. Met de juiste rechterhand komen ondernemers weer toe aan de taken die het meest belangrijk zijn. Van Kirsten leren we hoe je als leider effectiever je ondernemersrol kunt pakken en bewustwording ontwikkelt op samenwerken met jouw nummer twee.

Proef de sfeer van een vorig ScaleUp Summit

Kies jouw ticket

Reguliere tickets

Image

Losse tickets

-

Staffelkorting

-

25% korting voor klanten

Image

VIP-Tafels (10 personen)

Image

De beste plekken van de zaal

-

Contact met sprekers in de pauzes

-

VIP-service tijdens lunch en borrel

-

Deepdive Scaling Up na afloop

-

Bonus: Met jouw MT (max. 5 personen) naar onze Masterclass Scaling Up met Verne Harnish op 6 april (t.w.v. 1950)

Image

Officiële partners

Image
Image
Image
Image

Details

Datum

5 april 2023

-

Tijd

09:00 - 17:00

-

Prijs

Zie bovenstaande tabellen

-

Locatie

Studio 21 // Hilversum

Image

Zien we je op 5 april?

ScaleUp Company