Spark verdwijnt. ScaleUp Company verschijnt.

Scaling Up is wat we doen. Al sinds 2008. Daar kennen wij elkaar ook van. De passie voor scaling up is wat we delen.

Bij scaling up hoort ook verandering. Zoals nu in ons geval onze naam. Een naam verander je niet zo maar. Toch is het nu een naamswijziging nodig om beter te verwoorden waarvoor we staan. Een nieuwe naam die een gedaantewisseling aangeeft. Van rups naar vlinder. In de rups is niets te vinden dat het ooit een vlinder zal worden. Zonder rups geen vlinder. Zonder Spark geen ….

De vlinder in de Amazone is een bekende anekdote uit de chaostheorie. Wanneer een vlinder in de Amazone met zijn vleugels slaat, hij daarmee een luchtverplaatsing in gang zet, die in de hogere luchtlagen versterkt kan worden en op termijn kan uitgroeien tot een orkaan op een hele andere plek. Of juist een orkaan kan voorkomen. In ieder geval kan één keer slaan met vlindervleugels een enorm effect elders hebben.

In 2008 startte Spark met spraakmakende events om ondernemers groter te laten denken en doen. Dat is inmiddels gelukt bij meer dan 400 groei-ondernemers. Naast fantastische events runt Spark nu ook intensieve groeiprogramma’s die aantoonbaar werken én het verschil maken. De naam Spark dekt de lading niet meer.  We zijn geen spark meer die alleen inspiratie levert. We helpen ondernemers met scaling up.

De rups is natuurlijk Spark. Tijd voor transformatie. Stel je voor dat we als vlinder ondernemers in Nederland helpen groeien tot het volle potentieel. Stel je eens voor dat het ons lukt om daarmee € 1 miljard aan BNP bij te dragen tot en met 2025. Dat we daarmee zo’n 27.500 banen helpen creëren… Dan hebben we bereikt dat veel ondernemers succesvol gegroeid zijn.

Daarom een nieuwe naam. Omdat een spark(je) alleen niet genoeg is. Ondernemend Nederland vraagt meer. Wij bouwen graag mee.

Wij geloven dat ondernemers broodnodig zijn voor verandering. Ondernemers die briljante ideeën vormgeven in een snelgroeiend en bloeiend bedrijf. Wij denken dat die verschil maken. Wat zou het mooi zijn als we daaraan kunnen bijdragen.

Daarom kiezen we een nieuwe naam: ScaleUp Company.

Omdat we inmiddels zelf scaleup zijn. Maar veel belangrijker: we willen goed gezelschap zijn voor scaleups. Zoals jij.

Zodat we samen een wereld van verschil kunnen maken door verschil in de wereld te maken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

ScaleUp Company