Scaling Up Heartbeat

Voor leiderschapsteams die incompany aan de slag willen met een ScaleUp expert.

Scaling Up Heartbeat

Voor leiderschapsteams die incompany aan de slag willen met een ScaleUp expert.

De gouden formule voor bedrijfsgroei

Het programma is bedoeld voor het leiderschapsteam van scale-ups. Het programma is samengesteld door groei-experts die meer dan 2500 organisaties hebben geholpen met groeien.

We starten met het opstellen van groeiplan voor jouw organisatie. Daarna gaan we aan de slag met de fundering. Na enkele sessies hebben we samen met jullie een ijzersterke groeistrategie op papier gezet.

De volgende stap is de uitvoering. Hoe werk je dagelijks met hele hele team aan de strategie? We werken aan glasheldere prioriteiten en doelstellingen. Daarnaast helpen we mee om een meeting ritme te implementeren.

De derde pijler is mensen. Wat is de cultuur en wat zijn de kernwaarden van het bedrijf? Wie is waar voor verantwoordelijk? Met de beste mensen ga je de juiste dingen doen.

Jullie team zal worden begeleid door een scale up coach. Tevens krijg je toegang tot ons netwerk, waarin we het hele jaar door inspirerende events organiseren.

Heldere strategie, strakke uitvoering met de juiste mensen

Implementatie Scaling up

De methodiek wordt ook wel de groeiformule genoemd voor scale-ups. Wereldwijd maken bedrijven gebruik van Scaling up.

Creëren overlegritme

Start met succesvol communiceren. Er wordt een ritme in de organisatie gebracht om meer te realiseren.

Begeleiding van een coach

Een ondernemer die zelf een bedrijf sterk heeft geschaald met de Scaling Up methodiek begeleidt jouw team.

Aangesloten Netwerk

Events met relevante groeithema's, een online community vol tooling en gelijkgestemden om mee te sparren.

Hoe ziet het programma eruit?

1
Inzicht in groeikansen
Waar ligt de kern van de schaalbaarheid? In welke scale-up fase zit jouw bedrijf op dit moment? Hoe verhoudt jouw bedrijf zich tot vergelijkbare ondernemingen in jouw branche? Haal direct veel inzichten uit de eerste nulmeting. Op basis van die analyse weet je waar je staat met de organisatie en weet je wat de groei-uitdagingen zijn.
2
Scaling Up implementeren
De methodiek Scaling Up is ingedeeld in drie hoofdonderwerpen: Strategie, Uitvoering en Mensen. Tijdens de sessies zullen we door middel van sprints door deze onderwerpen heen gaan. De Scaling Up expert vertelt de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden en je gaat direct aan de slag om dit te implementeren in jullie organisatie.
3
Overlegritme voor structuur
Bedrijven die gezond en snel groeien hebben met elkaar gemeen dat ze een goede overlegstructuur hebben. De communicatie zal daardoor verbeteren en dat zorgt voor minder gedoe. Je leert het belang van een goede structuur. Van daily huddles tot aan annual meetings worden besproken. Je gaat dit meteen in de praktijk toepassen.
4
Begeleiding Scale-up Expert
Buiten de 9 fysieke praktijkdagen heb jij de mogelijkheid om jouw ScaleUp expert op allerlei momenten aan te haken. Deze extra begeleidingsuren kun je naar eigen wens indelen. Nog een keer sparren over jouw BHAG? Die laatste check op de rocks voor komend kwartaal? Je maakt zelf de keuze op welk vlak je jouw ScaleUp expert extra wilt aanhaken.
5
Lid van ons netwerk
Als je meedoet aan het programma word je lid van The ScaleUp Network. Het grootste netwerk met leiderschapsteams van Nederland. We organiseren live events met inspirerende experts, roundtables om kennis te delen, er zijn netwerk momenten, je kunt inloggen in onze community en lid worden van focus (whatsapp) groepen. Samen bouwen we aan jouw droombusiness!

Leer alles over Scaling Up van echte experts!

Een ScaleUp expert is een zeer ervaren ondernemer die zelf een bedrijf groot heeft gemaakt aan de hand van de Scaling Up methodiek. Hij/zij zorgt voor de begeleiding tijdens jouw Heartbeat. Aangevuld met voorbeelden en oefeningen krijg jij direct handvatten aangereikt om verder te groeien. Een team van 50 ScaleUp Experts staat in de startblokken om samen met jouw team te bouwen aan je meest uitdagende ondernemersdroom. Hieronder vind je een greep uit onze ScaleUp experts!

Debra Aurich
Debra Aurich
2leap thenextlab Iso2Handle
Matthijs Wink
Matthijs Wink
Buro Wink de Buurtboer Projectleider Lean (black belt)
Merijn de Jager
Merijn de Jager
SRC System Integrators BV Business Change Consultant

"No excuses, echt tijd maken om áán je bedrijf te werken"

Wat zeggen klanten over een groeipartnerschap met ScaleUp Company?

"De Scaling Up methodiek is de ideale manier om de volgende stap te zetten met de organisatie en dat is fantastisch gelukt. We hebben er veel energie van gekregen met het team. We zijn nu zelfs FD Gazelle!"
Roel Wolbrink

Roel Wolbrink

Co-Founder New Tailor
"Scaling Up heeft de cultuur van ons bedrijf versterkt. De betrokkenheid van medewerkers is vergroot en zij geven meer energie aan de juiste projecten in de organisatie. Mijn favoriete tool is het OPSP!"
Sjoerd Keer

Sjoerd Keer

Directeur Gio Coffee
"Na jarenlange groei kwamen we in de fase ‘ hoe verder? ’. Met veel nieuwe gezichten groeide de behoefte aan structuur. Na het starten van het programma merkten we gelijk dat er meer focus was in de organisatie."
Bob van Berkel

Bob van Berkel

CEO Vanberkel Professionals
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ben je klaar om te groeien met jouw organisatie?

Maak een afspraak zodat we samen jouw groeikansen kunnen bespreken. 

Veelgestelde vragen

Wat is een leiderschapsteam (MT)?

Het deelnemende leiderschapsteam hoeft niet per definitie te bestaan uit officiële  MT / C-level posities. Het komt voor dat deze posities bij deelnemers nog niet zijn ingevuld of dat werknemers nog doorgroeien naar deze posities.

Mijn leiderschapsteam (MT) is nog niet compleet, kan ik wel al meedoen?
Wat is een incompany programma?
Wat zijn de toelatingseisen voor Scaling Up Heartbeat?
Hoe lang duurt het Scaling Up Heartbeat programma?
Wat is het verschil tussen Scaling Up Heartbeat en Scaling Up Heartbeat Plus?

Plan een gratis Heartbeat adviesgesprek!

Vul het formulier in en onze collega's komen zo snel mogelijk bij je terug. 

Tim van der Sman
Tim van der SmanDigital Marketeertim@scaleupcompany.com
06 11 52 30 25
Boaz Cahn
Boaz CahnSales Consultantboaz@scaleupcompany.com
06 21 55 11 81
ScaleUp Company