Gratis boek Scaling Up – de groeiformule nieuwe editie

Helaas! Alle boeken zijn inmiddels vergeven. Wil je toch nog graag een exemplaar ontvangen? Stuur een e-mail met je verzoek en telefoonnummer naar new@scaleupcompany.com en we nemen spoedig contact met je op.


De nieuwe druk van het boek Scaling Up is uitgekomen en dat vieren we! Als exclusief partner in de Benelux hebben wij als ScaleUp Company de eer gehad om actief mee te mogen werken aan een goede vertaling. Met daarin ook ruimte voor Nederlandse praktijkvoorbeelden.

Inmiddels heeft ScaleUp Company met ruim 1000 scaleups gewerkt aan de Scaling Up methodiek. In het boek vind je diverse (verwijzingen naar) praktijk voorbeelden van onze klanten. Als aanvulling op het boek en op het implementeren van de methodiek. 

Om deze nieuwe editie te vieren delen we 50 exemplaren uit aan groeiondernemers van scaleups met 10 tot 500 medewerkers en meer dan 1 miljoen omzet. T.w.v. 24,95 euro.

De voucher is inwisselbaar t/m 31 augustus 2021 en OP = OP.

Wil je met je bedrijf gestructureerd en met focus groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.


ScaleUp Company