ScaleUp Summit 2022

Met Verne Harnish

Alles over het aantrekken en behouden van de beste mensen!

ScaleUp Summit 2022

Met Verne Harnish

Alles over het aantrekken en behouden van de beste mensen!

7 April 2022 // Studio 21 // Hilversum

Image

RETHINK your People strategy!

Het is moeilijker dan ooit om talent te werven, te behouden en te ontwikkelen voor onze snelgroeiende organisaties. Een gespannen arbeidsmarkt, carrière- en loonverwachtingen van millenials en een steeds belangrijkere roep om purpose en zingeving zijn zaken die anno 2022 nog meer complexiteit geven aan ondernemerschap. Daarom is het belangrijkste thema 'RETHINK' jouw People strategy.

Het heroverwegen van jouw manier van werving, selectie en compensatie staat tijdens de ScaleUp Summit 2022 centraal. Daarnaast zoomen we in op de wijze waarop jij leiding geeft en jouw processen. Meer doen met minder mensen: Ga lean!

Het aftellen is begonnen: Ben jij er ook bij?

Sprekers uit de absolute wereldtop

Image

Verne Harnish

Rethink your People strategy & compensation tactics.

Verne Harnish is werelds meest bekende 'Groei Guru' en grondlegger van de Scaling Up methodiek. Auteur van meerdere boeken als 'Mastering the Rockefeller Habits', 'The Greatest Business Decisions of All Time' en zijn magnum opus, 'Scaling Up', dat meerdere internationale prijzen gewonnen heeft. Verne is daarnaast oprichter van Entrepreneurs Organization, de grootste ondernemersvereniging met wereldwijd 16.000 leden. 

Image

Geoff Smart

Rethink your WHO?: Smarter, more effective hiring.

Geoff Smart is de nummer 1 'thought leader' op het gebied van het werven, ontwikkelen
en leiden van succesvolle teams. Auteur van onder andere 'WHO?'; het beste boek over het aantrekken, selecteren en behouden van talent. Geoff is ook founder van GSmart, een organisatie met 12 kantoren wereldwijd. GSmart helpt topbedrijven en scale-ups met de ontwikkeling en implementatie van betere People strategieën.

Image

Astrid Groenewegen

Rethink your team: The power of high-performance teams.

Astrid Groenewegen is co-founder van SUE Behavioural Design. SUE heeft een Behavioural Design Method ontwikkeld om bedrijven te helpen met het creëren van effectievere teams. Meer output met minder mensen, die ook nog eens gemotiveerder en gelukkiger zijn. Met kennis uit de gedragswetenschap geeft Astrid een overzicht van de slimste aanpak om middels jouw leiderschap jouw team beter te laten presteren.

Image

Dr. David S. Ricketts

Rethink your people culture to drive innovation.

Dr. David S. Ricketts is een vermaarde Harvard professor en een award winning wetenschapper met als kerngebieden innovatie, cultuur en leiderschap. Hij heeft op het Technology & Entrepreneurship Center van Harvard talloze ondernemers en leiders gedoceerd hoe slimmer, beter en leuker te innoveren en te groeien. Een kijkje in de keuken van de wereldtop van praktische wetenschap en de laatste inzichten.

Image

Sandra Ballij

Rethink your workforce.

Sandra Ballij is founder & CEO van Ctalents. Sandra heeft een onalledaagse kijk op de 'People strategy' van bedrijven. Op een frisse onverwachte wijze heeft zij een innovatieve manier gevonden om met haar social enterprise zeer getalenteerde mensen te vinden en te binden voor haar klanten.

Image

Nils Clement

Rethink your leadership.

Nils Clement is CEO van Euro Caps. Nils bouwde zijn scale-up Euro Caps in een aantal jaar uit tot de grootste fabrikant van Nespresso compatible capsules ter wereld. Iedere dag verlaten 3 miljoen cups zijn fabrieken in Rotterdam. Bij deze explosieve groei kon Nils niet anders dan ook zijn eigen leiderschap rol te 'rethinken'.

Programma

Image

Bekijk de beelden van de vorige LIVE editie

Claim je ticket

Event partner

Image

Details

Datum

7 april 2022

-

Tijd

09:00-17:00

-

Prijs

795 ex. BTW.

-

Locatie

Studio 21 // Hilversum

Image
ScaleUp Company