Manager Learning & Training

Vacature
Manager learning & training

ScaleUp Company helpt ondernemers groter te dromen en reikt tools aan om deze dromen werkelijkheid te maken.
Ook wij dromen groot en we zoeken mensen om die dromen te verwezenlijken.

Arbeidsvoorwaarden
40 uur per week


Jouw missie als programma manager

Als programmamanager is het jouw missie om onze klanten te overdonderen met een onvergetelijke leerervaring. Jij vindt het te gek om onze  events, programma’s, losse trainingen en onze trainers (ScaleUp Pro’s) naar het hoogst mogelijke niveau te stuwen. Je zorgt voor geweldige opzet van onze educatie/trainingsproducten, uitwerking naar materialen. Dankzij jouw expertise en enthousiasme zijn onze trainingen de beste uit onze niche, zijn onze trainers in staat dagelijks te schitteren en is de groei reis van onze klanten optimaal ondersteund. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen, uitrollen en verbeteren van de kern van wat ScaleUp Company te bieden heeft: passende programma’s getraind door kundige professionals.

Programma’s – hier stap je aan boord

  • Een stevige stap maken op de standaardisering en vindbaarheid van wat we aan trainingsmaterialen hebben. En interne helderheid creëren op wat er is en waar alles staat.
  • Eindverantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de inhoud van onze huidige trainingsprogramma’s en -sessies, uiteraard in afstemming met team
  • Onderzoekt welke behoeften klanten en Pro’s hebben naast het bestaande aanbod
  • Ontwikkelt en test nieuwe trainingsmaterialen op basis daarvan
  • Brieft kantoorteam en trainers bij wijzigingen of nieuwe programma’s
  • Selecteert en innoveert als het gaat om hoe deze inhoud bij onze klanten en trainers komt, waarbij wij een grote voorkeur voor blended learning hebben
  • Maakt van easy to use templates & formats voor onze trainers
  • Verantwoordelijk voor selecteren en aanhaken van ons team van externe experts die ingezet worden bij de programma’s

ScaleUp Pro’s – zodra bovenstaand onder de knie is

  • Verzorgt onboarding van nieuw geworven ScaleUp Pro’s
  • Verantwoordelijk voor doorontwikkeling van het team, zowel op individueel als op collectief niveau: voert ontwikkelgesprekken, adviseert en verwijst door als daar aanleiding voor is 
  • Checkt regelmatig bij een sessie hoe de Pro in de praktijk functioneert en vertaalt feedback van klanten naar ontwikkeling van de Pro: waarborgt hierin de beloofde kwaliteit richting klant
  • Fungeert als eerste aanspreekpunt en luisterend oor voor Pro’s als het gaat om het doorontwikkelen van programma, organisatie en Pro zelf
  • Bewaakt de beschikbaarheid van de Pro’s en matcht deze, zoveel mogelijk proactief, aan binnengekomen opdrachten
  • Verrassen van kantoorteam en Pro’s als het gaat om de nieuwste inzichten rondom Learning & Development
  • Levert input aan MT als het gaat om (door)selectie van Pro’s: wie moet er bij komen en van wie dient afscheid genomen te worden?
  • Zorgt dat ScaleUp Company op de hoogte blijft van voor ons relevante markt- en productontwikkelingen op het gebied van educatie, training en tools

Wat breng jij mee?

Je hebt zelf trainingen en programma’s ontwikkeld en uitgerold binnen een organisatie. Als projectmanager heb je meerdere grotere projecten van kop tot staart begeleid en succesvol naar de finish gebracht. Je hebt ervaring met het selecteren, bouwen en/of doorontwikkelen van een online leeromgeving. Je bent bekend met de methodiek van Verne Harnish.

Competenties & vaardigheden 

> Resultaatgerichtheid: De mate waarin je gericht bent op het behalen van resultaten en doelstellingen.  Gedragsvoorbeelden:

> Nauwkeurigheid: De mate waarin je foutloos werk aflevert door zorg voor details. 

> Netwerken: De mate waarin je formele en informele relaties opbouwt en onderhoudt ten behoeve van doelstellingen.

> Organiseren van eigen werk: De mate waarin je effectief het eigen werk organiseert door het formuleren van doelstellingen en het plannen van activiteiten.

> Leervermogen: De mate waarin je nieuwe kennis opneemt, analyseert en verwerkt en deze effectief weet toe te passen.

> Zelfstandigheid: De mate waarin je eigen initiatieven vormgeeft, het werk plant en zo uitvoert dat doelen worden behaald,  rekening houdend met de eigen talenten, interesses en ambities. 


Goed om te weten

ScaleUp Company bevindt zich tussen servet en tafellaken. We denken groot en  ambitieus en gaan van alles aan om ons te ontwikkelen en te groeien in activiteiten, klanten en professionaliteit. Maar we zijn nog klein in team en vaste processen. Werken bij ons, zeker in deze rol, betekent 1.000 dingen op je bordje, regelmatig druk en misschien stress. Deze job vergt veel van je tijd, energie en leervermogen.. Je moet dat echt van nature in huis hebben en kunnen opbrengen wil je met veel plezier voor iedereen deze rol vervullen. Maar als het past, ga je als een raket!

Kom in actie

Jij weet het zeker, dit is jouw functie. Groei jij met ons mee? Solliciteer direct en stuur je cv en motivatie naar greatwork@scaleupcompany.com. Heb je nog vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Bart van Nol via mailadres bart@scaleupcompany.com.

ScaleUp Company