M&A Tweedaagse

The Devil is in the Details

Twee dagen vol M&A geheimen door GoFastForward M&A en ScaleUp Company!

M&A Tweedaagse

The Devil is in the Details

Twee dagen vol M&A geheimen door GoFastForward M&A en ScaleUp Company!

22&23 JUN 2023 // Landgoed Duin & Kruidberg

22&23 JUN 2023 Landgoed Duin & Kruidberg

Image

M&A inzichten van Champions League niveau

Op 22 en 23 juni duiken we twee dagen vol de diepte in op de meest relevante M&A thema’s met een groep enthousiaste groei-ondernemers. We hebben verschillende top ondernemers met een waslijst aan ervaring die de voor hun cruciale tips en tricks delen over M&A trajecten.
Relevant voor iedere ondernemer die nu of later in een M&A traject terecht komt.

Het programma is gericht op MKB bedrijven vanaf ca 20 tot ca 100 FTE die interesse hebben in de wereld van M&A. De tweedaagse is ondernemers only, met een selecte groep van maximaal 40 deelnemers. De opzet is heel interactief, met veel voorbeelden van daadwerkelijke M&A cases die we tot in detail uitdiepen. We zorgen ook voor veel interactie tussen de ondernemers onderling zowel tijdens het programma als op de borrel en het diner na afloop.

Het aftellen is begonnen: Ben jij er ook bij?

Topsprekers

Image

Marcel Boekhoorn

CEO Ramphastos Investments

Marcel Boekhoorn  verkocht onder meer Telfort, Bakker Bart en de High Tech Campus Eindhoven. Boekhoorn gelooft in waardecreatie door het vergroten van marktaandeel en inkomsten, in plaats van focus op kosten. Marcel heeft een voorkeur voor innovatieve bedrijven die marktleider kunnen worden en veel inspelen op wereldwijde trends. Ook is hij eigenaar van Ouwehands Dierenpark en is hij een donateur van voetbalclub N.E.C.

Image

Charlotte Melkert

CEO Equalture

Charlotte Melkert (1996) is samen met haar tweelingzus Fleur de oprichter van Equalture. Het bedrijf levert SaaS recruitment oplossingen aan snelgroeiende bedrijven voor een optimale team samenstelling. In 2020 werd €1M funding opgehaald bij Innovation Quarter en 4impact. In 2022 werd een extra €2,75M opgehaald bij 4impact en Shoe Investments van Pieter Schoen. Charlotte en Fleur werden opgenomen in de prestigieuze Forbes 30 Under 30 lijst.

Image

Ali Niknam

CEO bunq

Als student begon Ali Niknam zijn eerste techbedrijf: TransIP, dat groot werd in domeinen en hosting. TransIP fuseerde later waardoor het bedrijf $1B waard werd. Daarna volgde Datacenter Group, dat uitgroeide tot een van de grootste bedrijven in dataopslag. Zijn grootste innovatie is bank app bunq in 2012. Ali investeerde zelf $116,6M in bunq en in 2021 haalde hij $228M aan funding op, waarbij bunq op $1,9B werd gewaardeerd.

Image

Nils Clement

CEO Euro-Caps

Nils Clement zorgde voor Starbucks-succes in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Nils startte Euro-Caps in 2012, inmiddels de grootste private label fabrikant van koffiecups voor Lidl, Jumbo, Walmart en vele anderen. In 2017 volgt een investering voor een minderheids-belang van PE partij Bregal Freshstream uit Londen. Er worden zo'n 1,8 miljard cups per jaar gefabriceerd die vanuit Rotterdam die naar 40 landen worden geëxporteerd.

Image

Maarten van Montfoort

CEO INTERSTELLAR

Tijdens de tweedaagse zal Maarten van Montfoort als ervaringsdeskundige verschillende expert sessies hosten. Maarten richtte Agile Software op en ging met het bedrijf door een omzet van €100M heen voordat hij het in 2013 verkocht aan Comparex. Vervolgens zette hij de Solimas Groep op die nu onderdeel uitmaakt van INTERSTELLAR. Als CEO staat hij daar aan het roer van een zeer ambitieuze Buy & Build strategie.

Image

Jort Kelder

Dagvoorzitter // Interviewer

Een groot deel van de begeleiding gedurende de tweedaagse ligt bij Jort Kelder. Jort is journalist, presentator, entrpreneur en stukjesschrijver. Hij is o.a. bekend van de Jortcast, Hoe Heurt Het Eigenlijk (AVRO) en Op1 (WNL). Jort heeft veel ervaring met ondernemers en zal tijdens deze tweedaagse de verschillende sprekers als interviewer het vuur aan de schenen leggen op zijn eigen kenmerkende wijze.

Zeer relevante thema's

Image

Maak je bedrijf verkoop klaar in 10 stappen

Hoe zorg je voor een ijzersterke fundering om jouw bedrijf verkoop klaar te maken? Wij delen een stappenplan met alles om rekening mee te houden, zodat je afgetraind aan de start verschijnt.
Image

10 trucs in onderhandelprocessen die je moet weten

Wat zijn essentiële tips en tricks die je moet weten voordat je een M&A traject in gaat? Van management fees, earn outs, vendor loans tot de effectieve datum en veel meer.
Image

Boekenonderzoek

Wat kun je verwachten van een boekenonderzoek en hoe bereid je dit voor? Aan hand van cases bespreken we hoe onderhandelingen een wending kunnen krijgen tijdens of na due dilligence.
Image

No deal!

Niet alle deals slagen. Daarom duiken we in een aantal deals die zijn geklapt om een grondige analyse te maken. Wat waren cruciale factoren die hierbij een rol speelden?
Image

Het leven na de deal

De deal is gemaakt, de centen staan op de bank en de champagneflessen zijn leeg. Wat nu? Ervaringsdeskundigen van verschillende exits nemen ons mee. Wat komt er op je af?
Image

Pitch Event

Twee ondernemers met startende bedrijven die funding willen ophalen doen hun verhaal. Wij zitten aan de andere kant van de tafel. Klopt het verhaal? Zien we kansen? Daadwerkelijk investeren is mogelijk!

Details

22 & 23 juni 2023

Inloop 22 juni: 09:00

Afronding 23 juni: 12:30

-

2600 ex. BTW. per deelnemer

-

Kosteloos dineren + overnachten

voor ScaleUp Company klanten

-

Landgoed Duin & Kruidberg

Duin- en Kruidbergerweg 60

2071 LE // Santpoort-Noord

Image

Claim je tickets!

Vul het formulier in en onze collega's komen zo snel mogelijk bij je terug.

David Sluis
David SluisCo-Ownerdavid@scaleupcompany.com
06 41 31 67 25
Tim van der Sman
Tim van der SmanDigital Marketeertim@scaleupcompany.com
ScaleUp Company