Inloggen

inlog tooling

Dit is onze online leeromgeving waarin deelnemers per groeiprogramma, in een afgeschermde omgeving, informatie kunnen vinden. Onder andere over de data, tijden en locaties, de presentaties, links naar de voorbereidende vragenlijsten, evaluaties en oefenmateriaal

Ook is het een communicatieplatform waar je kunt communiceren met elkaar, met onze support afdeling en met de ScaleUp Pro’s.

Deze tool is door ons ontwikkeld. Hier vindt je alle invuldocumenten die belangrijk zijn in de Scaling Up methodiek. Het is een afgeschermde omgeving waarin je alleen toegang hebt tot de documenten van je eigen team.

de champion

De champion heeft een belangrijke rol, hij of zij ziet erop toe dat de getrainde onderdelen in praktijk vervolg krijgen en zorgt er zo voor dat de implementatie van de Scaling Up Methodiek nog succesvoller wordt. Ook zal de Champion de documenten/tools invullen in ScaleUp Tools en beide tools extra onder de aandacht brengen van de deelnemers uit het team. Ook kan de champion deelnemers toevoegen en verwijderen in ScaleUp Tools.
Lees hier meer over deze rol.
ScaleUp Company