Bij de Incompany Groeiprogramma’s van ScaleUp Company staat ritme centraal in de contactmomenten. Dat ritme gebruiken we om inhoudelijk en procesmatig de ondernemer of directeur en zijn team te coachen, op te leiden, te mentoren, sparren, inspireren en te trainen.

Een groeiprogramma begint altijd met het afmaken van het One-page Strategic Plan en het uitrollen in de organisatie. Daarnaast bouwen we een ritme van inhoudelijke contactmomenten op. De intensiteit en frequentie van de contactmomenten verschillen per programma.

Drie Incompany Groeiprogamma’s …for the ambitious

We bieden drie Groeiprogramma’s aan waarbij we bedrijven individueel begeleiden. Dit zijn jaarprogramma’s die verschillen in intensiteit (en dus ook in resultaat):

Core

Het basis-groeiprogramma met assistentie op de juiste momenten. Ieder kwartaal een contactmoment waarin we inhoudelijk assisteren. Dit basisgroeiprogramma is ideaal voor kleinere teams die concrete assistentie wensen bij quarterly’s en de annual.

Advanced

Dit groeiprogramma richt zich op ondernemers en teams die willen groeien en dat willen doen op een effectieve en efficiënte wijze. Naast de quarterly meetings uit het basis-groeiprogramma krijgen de teams ook toegang tot educatie en de mogelijkheid om te sparren tijdens de intervisiewebinars.

Master

Het top-groeiprogramma met constante learning en assistentie. Naast de afgesproken contactmomenten kunt u ook ad-hoc een beroep doen op ScaleUp Company. Precies wanneer het nodig is. We assisteren niet alleen inhoudelijk, maar zetten het resultaat centraal. Dit programma is ideaal voor ondernemers en hun teams die werkelijk alles uit hun mensen en uit de markt willen halen.

Wilt u meer informatie over onze Incompany Groeiprogramma’s? Neem contact op met Jan Smit op jan@scaleupcompany.com of via 06 18 80 40 51

Inschrijven voor Incompany Groeiprogramma

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor Incompany Groeiprogramma
  • Voer een waarde tussen 1 en 20 in.

Gazelles international coaches certifiedGazelles International Coaches