Full Scale Programma

Het Full Scale programma is voor leiderschapteams van bedrijven die de basis van scaling up al hebben staan, en daar op willen voortborduren om het steviger en dieper in de organisatie geworteld te krijgen. Juist bij de enorme groei en dynamiek die er in de organisatie is.

Je laat als zelfstandig en krachtig leiderschapsteam de organisatie groeien; aangevuld met strategische facilitatie, teamcoaching, praktische educatie en inspiratie. Maar ook met de zekerheid voor persoonlijke ontwikkeling; met accountability mentoring, CEO coaching en een opleiding voor de ScaleUp champion.

Het is een open programma voor leiderschapteams die geloven in de kracht van peer learning met andere snelgroeiende scale up’s. Leren van elkaar tijdens strategische dagen, maar ook in het entrepreneursforum.


Voor wie

Is het voor jouw scaleup?

 • je organisatie heeft tussen de 10-150 medewerkers en een groeiambitie
 • je hebt de basis van Scaling Up al geïmplementeerd en wil dat verstevigen
 • je wilt dat iedereen eigenaar wordt en blijft van de Scaling Up methodiek
 • je ziet dat groei van het leadership team direct bijdraagt aan de groei van je onderneming

Is het voor jou als leider?

  • jij gelooft in de kracht van een geweldig strategie en strak overlegritme + jij gelooft in de kracht van begeleiding en coaching
  • jij gelooft in steeds leren en aanscherpen, individueel en in het team
  • jij gelooft in de kracht van samen leren binnen een netwerk
  • jij weet dat dat allemaal leuk en energiek kan en moet zijn

Het programma

Voor meer informatie over het Full Scale programma download je de brochure.

 


Data

data full scale


Wie verzorgen het full scale programma?

Bart van Nol

Alles dat Bart van Nol (1976) aanraakt, lijkt te groeien. Die kwaliteit zet hij in als ondernemer, coach, investeerder en CEO van ScaleUp Company. Zijn twee meest aansprekende successen vindt hij Pepperminds (dat met zijn inbreng groeide van niks naar 20 miljoen euro omzet en 1.200 medewerkers) en het oprichten van het Ondernemers voor Ondernemers netwerk van Oxfam Novib.

Bart verzorgt de Annual & Quarterlies in het programma.

Mirik Castro

Durft met teams tot het randje te gaan. Zoekt als ondernemer de uitdaging op in turnaround situaties met Holland Turnaround en KMA Textiles, groeiondernemer in Afrika met SimGas. De mooiste en simpelste telefoon op de markt gebracht met Johns Phone. Nu de wereld aan het veroveren met ScaleUp Company (co-owner).

Mirik verzorgt de Annual, Quarterlies en Leaders Board programma’s.

Alexander Pronk

Cultuur bouwer. Internationaal ondernemer, met ervaring in o.a. China. Actief betrokken bij het familiebedrijf. Past de Scaling Up methodiek toe sinds zijn tijd bij Gideon.

Alexander verzorgt het Champion’s League gedeelte van het programma.


Aanmelden

   • Als je directe interesse heeft kun je je hieronder (voorlopig) aanmelden.
   • Wil je meer informatie m.b.t. de data van alle bijeenkomsten of heb je andere vragen dan kun je contact opnemen met Guido Koershuis op new@scaleupcompany.com of via 06 111 00 856.

Reserveer een plek voor Full ScaleUp

Vul onderstaand formulier in om een plek te reserveren voor Full ScaleUp.