Featured Video Play Icon

IN ÉÉN DAG KLAAR VOOR GROEI IN 2018

De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up (mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish) is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018.

In deze inspirerende masterclass komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Cash Model – verdubbel uw operationele cashflow in 12 maanden;
  • Market Intelligence – ontdek hoe snelgroeiende bedrijven sneller leren dan hun concurrenten;
  • Core Ideology – maak kernwaarden en het hogere doel levend in uw organisatie, zodat uw medewerkers energie krijgen en uw HRM vereenvoudigt;
  • Merkbelofte – definieer een heldere en ongewone merkbelofte die u onderscheidt van uw concurrenten en inspeelt op de kernbehoefte van uw klanten;
  • Jaar- en Kwartaalfocus – ontdek de belangrijkste beslissingen die uw team nú kan nemen om draagvlak, reputatie en resultaten te verhogen;
  • Rockefeller Habits Checklist – neem 10 gewoonten aan die u en uw team in staat stellen om de groei van uw organisatie te managen in minder dan 5 uur (in plaats van de gebruikelijke 50 uur);
  • Meeting Rhythm – creëer een overlegritme met dagelijkse -, wekelijkse -, maandelijkse -, driemaandelijkse- en jaarlijkse overleggen. Het ritme en de specifieke agendastructuur maken die overleggen zo effectief dat iedereen er naar uitkijkt;
  • KPI’s – kies de drie significante KPI’s en stuur uw bedrijf daarmee aan, dagelijks en wekelijks;
  • Organisatiestructuur – houd iedereen verantwoordelijk door het toepassen van drie verschillende organogrammen;
  • Thema’s en Prioriteiten – definieer thema’s per jaar en kwartaal en gebruik deze om uw prioriteiten levend te maken èn te houden in uw organisatie.

Wilt u zich direct aanmelden voor de Scaling Up Masterclass? U kiest rechtsboven de datum die past in uw agenda en klik op ‘Aanmelden‘.
Daarna volgen de stappen in de veilige bestelomgeving.

Wie verzorgen de masterclass

Pieter-van-Osch-7

Pieter van Osch is al meer dan 25 jaar gepassioneerd ondernemer en heeft in totaal 13 bedrijven gehad, met 2316 medewerkers gewerkt en nog nooit een faillissement meegemaakt.

Bart van Nol is ondernemer, coach, investeerder en sinds 11 februari 2016 mede-ondernemer van ScaleUp Company. Zijn twee meest aansprekende successen zijn Pepperminds – dat met zijn aandeel groeide van 0 tot 20 miljoen euro omzet en 1200 medewerkers – en het ondernemers voor ondernemers netwerk van Oxfam Novib.

Kees de Jong

Kees de Jong al 25 jaar ondernemer en heeft meerdere snelgroeiende bedrijven in binnen- en buitenland geleid. Ook investeert hij in meerdere bedrijven, is hij mentor, schrijver, Jurylid van o.a. FD Gazellen en High Growth Awards én de drijvende kracht achter NLGroeit.

Wat zeggen anderen

Meer informatie

Voor wie

Deze Masterclass is ideaal voor iedereen die een organisatie leidt, alleen of in een team. Bent u ondernemer, directeur, manager of lid van het MT? Dan voegt deze masterclass veel waarde toe. Wilt u echt het maximale eruit halen? Meld dan de hele directie of het hele managementteam aan.

De dag is gevuld van 08:30 tot 17:00 uur. U ontvangt gratis het boek Scaling up, Mastering the Rockefeller Habits 2.0 van Verne Harnish. Bereid u voor op een superinspirerende dag, waarin u hard aan de slag gaat!