Fusie!

ScaleUp Company + GoFastForward = Jouw ultieme groeipartner!

Januari 2022

De twee leading companies in de groeibegeleiding van scale-ups gaan fuseren. Vanaf januari 2022 zullen GoFastForward en ScaleUp Company samen onder de vlag ScaleUp Company verder groeien.

“Voor ons was het een bijzondere maar logische stap” vertellen Rutger Prent (GoFastForward) en Bart van Nol (ScaleUp Company). “We delen allebei ruim 10 jaar ervaring en passie in het maken van groeiprogramma’s voor scale-ups en het intensief begeleiden van leiderschapsteams van snelgroeiende ondernemingen. Gezamenlijk hebben we met meer dan 2.500 en 37% van de Nederlandse scale-ups gewerkt. We kwamen erachter dat onze dienstverlening en teams elkaar aanvullen en nauwelijks overlappen.”

Van Nol: “Ook zien we de behoeftes van scale-ups snel ontwikkelen. Er is, mede vanuit de overheid, veel meer aandacht voor de ontwikkeling van snelgroeiende ondernemingen. Scale-ups creëren veel banen en zijn een belangrijke factor in de economie. Nederland heeft verhoudingsgewijs een goede positie als het gaat over het aantal scale-ups dat ze voortbrengt. Echter, de laatste jaren stagneert dat enigszins, terwijl dat in andere landen groeit.”

“De Nederlandse scale-ups geven aan vooral behoefte te hebben aan specifieke relevante ontwikkeltrajecten en begeleiding. Daarnaast willen ze toegang tot een netwerk met de beste groeipartners, professionals maar ook peers om van en mee te leren. Na deze fusie ontstaat niet alleen het grootste scale-up netwerk van Nederland, maar ook de meest ervaren scale-up accelerator. Met deze fusie kunnen we scale-ups een geweldig groeipartnerschap bieden”, aldus Prent.


Het nieuwe ScaleUp Company

Met een team van zo’n 50 scale-up professionals begeleiden we een kleine honderd scale-ups uit zeer diverse branches. ScaleUp Company is partner van Verne Harnish, de grondlegger van de Scaling Up methodiek.

Het nieuwe ScaleUp Company heeft ambitieuze plannen voor verdere groei, zowel inhoudelijk als uitbreiding via partners naar andere delen van Europa.

Benieuwd naar onze vernieuwde groeipartnerschappen?

>>> Bekijk onze dienstverlening<<<

ScaleUp Company