Sneller groeien door de goede mensen op de goede plek?

Wil je de beste mensen succesvol werven en inwerken?

Groeien door meer A-spelers?

Workshop A-Spelers Werven is een gestructureerd proces om medewerkers te werven, te selecteren en te ontwikkelen. Met als doel dat je de beste medewerkers hebt (de top 10% voor wat je betaalt). Want alleen dan kun je moeiteloos en zonder gedoe groeien.

ScaleUp Company organiseert de Workshop A-Spelers Werven. Met deze workshop leer je de basisprincipes van het goed werven en selecteren van medewerkers en doe je oefeningen om het gelijk in praktijk te brengen. Deze workshop biedt je een methodiek en een schat aan ervaringen praktische acties om direct de volgende dag in je bedrijf toe te passen.

De volgende onderwerpen komen deze dag in ieder geval aan de orde:

 • het succes meten van je werving. Hoe goed doe je de werving nu werkelijk? Leer hoe je dat kunt meten.
 • werven via je netwerk. Naast de traditionele kanalen kun je goed werven via je netwerk. Supereffectief en kostenefficiënt om te doen, dus richt je dat in?
 • scorecards voor duidelijkheid. Een scorecard schept duidelijkheid wie je wilt werven. Tijdens deze workshop leer je alle ‘ins en outs’ en maak je zelf scorecards.
 • telefonisch kandidaten screenen. Een belangrijke eerste stap is een telefoongesprek met een aantal kandidaten. Hoe voer je zo’n gesprek en wie laat je doorgaan en wie vallen af?
 • beoordelen kandidaten op de juiste competenties. Over competenties kun je uren praten. Maar dat wil je natuurlijk niet. Hoe kom je er in een gesprek van een uur achter of de kandidaat de juiste competenties heeft? Je krijgt handvatten en voorbeeldvragen.
 • het voeren van het ‘deep dive’ interview. Een intensief gesprek dat je met twee personen voert en waarmee je werkelijk op elk aspect van de kandidaat ingaat. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wel echt duidelijkheid!
 • onboarden en coachen van nieuwe medewerkers. Nadat de kandidaat geworven is, gaan we vaak snel weer over tot de orde van de dag. Maar hoe werk je een nieuwe medewerker nu goed in?

Wat levert deelname aan deze workshop A-Spelers Werven je op?

 • Goede praktische kennis van gestructureerd werven en selecteren van de beste medewerkers op basis van beproefde methodieken.
 • Een gestructureerd wervings- en selectieproces, dat schaalbaar en betrouwbaar is (en stopt met ‘feel good’ werven)
 • Goede eerste versies van documenten, zoals de scorecard.
 • Praktische oefeningen waarmee je het gelijk in je eigen praktijk brengt.
 • Leren van elkaar. Talloze praktische tips hoe het werven en selecteren in de praktijk werkt en wat de valkuilen zijn waar je voor op moet passen.

TRAINER

De trainer voor deze workshop is specialist Pieter van Osch (zie LinkedIn).

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE

Als je interesse hebt, dan kun je je hieronder aanmelden. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Robine Ter Meulen 06 11 25 02 46 via robine@scaleupcompany.com

Gazelles International Coaches

Meer informatie

Programma

Deze interactieve workshop zit boordevol theorie, modellen, oefeningen en veel praktische tips.

Voor wie

Deze masterclass is bedoeld voor ondernemers, directeuren, MT-leden en HR-adviseurs voor ondernemende bedrijven met 10 of meer medewerkers.