Speciale Masterclass Scaling Up voor medewerkers van scaleups.

Je organisatie werkt al een tijdje met Scaling Up. Nu is het tijd voor je medewerkers om de methodiek écht te leren.

Deze ééndaagse Masterclass Scaling Up (gebaseerd op het boek van Verne Harnish) is een uitstekend startpunt voor jouw medewerkers, om de basis te leren én voor de juiste verdieping van de methodiek.

In deze masterclass komen onder meer de volgende Scaling Up onderwerpen aan de orde:

  • een concrete missie en visie definieer een onderscheidende strategie waarmee u wint;
  • een onderscheidende positionering – ontdek hoe je jezelf kunt onderscheiden in de markt;
  • werken met kernwaarden – maak kernwaarden en het bestaansrecht levend in uw organisatie, zodat uw medewerkers energie krijgen en uw cultuur een magneet wordt voor het aantrekken van de beste mensen;
  • magische merkbeloften – definieer heldere en ongewone merkbeloften die u onderscheidt van uw concurrenten en inspeelt op de kernbehoefte van uw klanten;
  • duidelijke jaar- en kwartaalfocus – ontdek de belangrijkste beslissingen die uw team nú kan nemen om draagvlak, reputatie en resultaten te verhogen en de onderscheidende strategie kan vertalen in wat het team nú te doen staat.
  • overlegritme dat werkt – creëer een overlegritme met dagelijkse -, wekelijkse -, maandelijkse -, driemaandelijkse- en jaarlijkse overleggen. Het ritme en de specifieke agendastructuur maken die overleggen zo effectief dat iedereen er naar uitkijkt;
  • de belangrijkste meetgetallen – kies de drie significante KPI’s (key performance indicators) en stuur uw bedrijf daarmee aan, dagelijks en wekelijks.

 


Voor wie is deze dag?

Dit programma is voor medewerkers van scaleup organisaties die al enige tijd met de Scaling Up methodiek werken, óf die net zijn gestart met een groeiprogramma bij ScaleUp Company.

 


Groeien met Scaling Up = een discipline

Ken je het woord ‘groeipijn’? Als je leert lopen, val je regelmatig en dat doet pijn. Als je leert trainen, heb je spierpijn. Dit geldt ook voor ondernemerschap: groeien komt altijd met groeipijnen. Of het nu om medewerkers gaat, productontwikkeling, of het nemen van financiële beslissingen.

Als je deze groeipijnen ervaart, is het fijn als je een structuur leert waarmee je hiermee kunt omgaan. Of, sterker gezegd: waarmee je leert om een organisatie neer te zetten die ook perfect werkt zonder jouw dagelijkse inbreng.

Wij bij ScaleUp Company zien groeien met Scaling Up als een discipline. Deze discipline ontwikkelen is een proces. Het succes hiervan wordt niet bepaald door de directie, maar door de medewerkers. Maar hoe pak je dit aan? Door allereerst een heldere, gezamenlijke visie te creëren over hoe je werkt in de organisatie. Daar is deze Masterclass voor bedoeld: om medewerkers van scaleups de gezamenlijke visie, taal en systemen te leren die essentieel zijn voor Scaling Up succes.

Wil jij jouw medewerkers trainen in het Scaling Up ritme? Of ben jij een scaleup medewerker die hiermee aan de slag wil? Reserveer dan direct een plek via onderstaande button.

Wilt u zich direct aanmelden voor de Masterclass Scaling Up? Klik hieronder op ‘Reserveer een plek‘ en er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen.


Wie verzorgen de masterclass?

philip

Philip Hess (1980) is één van de oprichters van senz° umbrellas, het bedrijf dat wereldwijd bekend is door hun innovatie van de stormparaplu. Inmiddels exporteert senz° naar ruim 50 landen ter wereld en heeft senz° meer dan 25 mensen in dienst.

Philip Hess is een enthousiaste inspiratiebron voor ondernemers. Op aanstekelijke en wijze vertelt hij over zijn avonturen. Niet alleen de succesverhalen van sterke groei, maar ook de leermomenten van dingen die niet goed zijn gegaan.
Door zijn diverse achtergrond (Industrieel Ontwerpen en Bedrijfskunde) is Philip Hess in staat de werelden van design en commercie samen te brengen, met een flinke dosis bewustzijn en coaching skills.

Meer informatie

Voor wie

Deze Masterclass is voor medewerkers van scaleup organisaties vanaf 10 medewerkers.

De dag is gevuld van 09:00 tot 17:00 uur. U ontvangt gratis het boek Scaling up, Mastering the Rockefeller Habits 2.0 van Verne Harnish. Bereid u voor op een super inspirerende dag, waarin u hard aan de slag gaat!