Optimaal groeien met continue educatie Rockefeller Habits 2.0

Rockefeller Habits 2.0 is de methodiek voor organisaties om snel te groeien (en de groei leuk te houden!). Beginnen met Rockefeller Habits geeft altijd veel energie. Iedereen ziet en ervaart de voordelen. Medewerkers nemen meer accountability. Ze gebruiken betekenisvolle KPI’s. En dragen bij aan het overlegritme.

Maar na enige tijd lijkt het soms een beetje te versloffen. Hoe komt dat toch?

Er zijn drie redenen waarom Rockefeller Habits 2.0 kan verwateren:

 • medewerkers komen en gaan. Reeds opgeleide medewerkers vertrekken. Nieuwe medewerkers komen. Die worden vaak snel intern opgeleid. Maar of dat altijd op de beste wijze gebeurt? Gevolg is een kennisachterstand.
 • nieuwe inspiratie mist. Sommige onderdelen van Rockefeller Habits 2.0 worden beter als je ze veel gebruikt. Andere onderdelen zakken weg. Het is goed om Rockefeller Habits regelmatig op te frissen, praktische vragen te stellen en nieuwe ontwikkelingen te leren.
 • jij als de ondernemer trekt de kar. Vaak start je met de implementatie van Rockefeller Habits om…? (waarom eigenlijk). Je medewerkers doen mee, maar het initiatief komt niet bij hen vandaan. Ze voelen zich niet verantwoordelijk. Als jij je focust op andere initiatieven versloft de aandacht voor Rockefeller Habits vanzelf.

Dit overkomt elke organisatie. Maar als groeiende organisatie wil je geen momentum verliezen. Én je wilt de beste educatie voor je medewerkers. Hoe combineer je dat?

Met de ééndaagse “Scaling Up Training voor Medewerkers”!

Het is een leer-dag, maar vooral ook een doe-dag op basis van de huidige situatie in het bedrijf. Deelnemers nemen het ingevulde One-Page Strategic Plan van het bedrijf mee. De bestaande strategie is namelijk het uitgangspunt waar hij of zij de gehele dag mee aan de slag gaat. Op basis daarvan leert de medewerker concrete team- en persoonlijke doelen te stellen. En deze doelen te behalen. Ook leert de medewerker afhankelijkheid van anderen hierbij te benoemen te beperken. Daarmee vergroot je de kans enorm dat de medewerker zijn of haar kwartaaldoelen behaalt!

Veelgestelde vragen

 • V: Waarin verschilt deze “Scaling Up Training voor Medewerkers” van de reguliere Masterclass Scaling Up?
 • A: We behandelen de strategie, maar formuleren geen (nieuwe) strategie. De strategie van het bedrijf van de medewerker nemen we als uitgangspunt. Medewerkers leren om accountability leuk te maken door middel van samenwerking. Er is meer nadruk op persoonlijke KPI’s, persoonlijke accountability en samenwerking.
 • V: Kunnen jullie de “Scaling Up Training voor Medewerkers” ook voor mijn bedrijf in-company geven?
 • A: Ja. Neem contact op met Marieke Harderwijk (zie hieronder) voor meer informatie.

Voor meer informatie en aanmelding: neem contact op met Marieke Harderwijk op 06 42 45 02 30 of via malou@scaleupcompany.com

Gazelles international coaches certifiedGazelles International Coaches

Meer informatie

Programma

De dag bestaat uit vier blokken:

 1. Rockefeller Habits 2.0 fundamentals;
 2. van grote doelen naar groots doen;
 3. hoe maak je accountability leuk door samen te werken;
 4. getting rocks done: time management voor gevorderden.

Voor wie

Deze “Scaling Up Training voor Medewerkers” is bedoeld voor nieuwe medewerkers die Rockefeller Habits 2.0 goed willen leren kennen. En voor medewerkers die hun kennis van Rockefeller Habits 2.0 willen opfrissen en vernieuwen.