Groeien is fantastisch, maar het gaat niet vanzelf. Herken je dit? Doe je voordeel met Scaling Up Core. In dit groeiprogramma bouw je een krachtige basis waarmee jouw MT moeiteloos meters maakt en het potentieel van je bedrijf volledig benut.


Hoe solide is jouw fundament?

Het geheim voor duurzame groei zit in een heldere strategie, gedisciplineerde executie en blije mensen. Tijdens Scaling Up Core pak je deze bouwstenen stuk voor stuk beet. Wij bieden het framework, de tools en support. Jij leert, optimaliseert en implementeert samen met je MT-leden.

Ervaar het effect van Scaling Up

Als je koers duidelijk is. De prioriteiten helder. De juiste mensen op de juiste stoel zitten. En zij doen wat ze moeten doen en het resultaat terugkoppelen. Dan gaan er gegarandeerd mooie dingen gebeuren. 

 • Je krijgt de vrijheid om aan je bedrijf werken
 • Je stuurt op resultaat en weet exact wat er gebeurt 
 • Je team bruist: medewerkers zijn trots en stijgen boven zichzelf uit

Wat krijg je?

 • Scaling Up- en Leadership Vision Alignment Assessment (2 rapporten, 1 adviesgesprek)
 • 9 intensieve trainingsdagen
 • gerichte praktijkopdrachten tussen de sessiedagen
 • begeleiding tussen de praktijkdagen in door ScaleUp Pro’s en toegang tot praktische tools
 • bonus: kennismaken met elementen uit het aansluitende groeiprogramma Full Scale
  • 1 x deelname aan Champions League (voor de implementatieverantwoordelijke)
  • 1 x deelname aan Leaders Board (voor CEO’s)


Wat zijn de voordelen van een incompany traject?

Een incompany Core traject kenmerkt zich door de exclusieve aandacht die onze ScaleUp Pro heeft voor jou. Het programma en de flow van de dagen kunnen aangepast worden op basis van de geconstateerde groeibehoefte en snelheid die jullie als team maken. Net als in ons open Core programma legt de incompany variant het fundament van Scaling Up in het leiderschapsteam, in een periode van 9-12 maanden.

Grote uitdaging?

Start je met een Groeiprogramma Scaling Up Core, dan kiezen we de juiste ScaleUp Pro om dit traject met jullie te doorlopen. De aandeelhouders en ScaleUp Pro’s van ScaleUp Company zijn samen goed voor ruim 250 jaar ondernemerservaring. Wetende dat vrijwel elke uitdaging al eens is opgelost door een andere ondernemer, is vrijwel geen uitdaging te groot!


Download Brochure

In ons nieuwe kantoorpand, bij onze partner Wicked Grounds in Amsterdam op de Generaal Vetterstraat, hebben we prachtige ruimtes tot onze beschikking voor de incompany sessies. De trainingsruimte The Lodge is exclusief voor onze klanten beschikbaar voor 350,- euro per dag exclusief verzorgingskosten en btw. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie


Datum 2021-03-31

LocatieVirtueel of op locatie


Voor gezonde scaleups met minimaal 10 medewerkers en meer dan € 1 miljoen omzet.

Deelnemen doe je met je leiderschapsteam en minimaal met 3 personen.

Prijs op aanvraag

Als je een plek reserveert zit je nergens aan vast. We nemen contact met je op om zeker te weten dat nu het juiste moment is voor jouw instap, om het programma stap voor stap met je door te nemen en de investering te bespreken. Alleen als we zeker weten dat de match goed is, kunnen we jou en je team optimaal verder helpen.

 

Heb je vragen over het Scaling Up Core groeiprogramma? Robine helpt je graag verder.

Robine ter Meulen
ScaleUp Consultant

T: 06 11 25 02 46
M: new@scaleupcompany.com 

Download Brochure

ScaleUp Company