Samen groei je sneller, boek je betere resultaten en geniet je meer van successen. Door de Scaling Up methodiek gecontroleerd verder uit te rollen in je organisatie heeft het leiderschapsteam meer tijd en focus om aan de organisatie te werken.


Het Full Scale programma is voor leiderschapteams van bedrijven die de basis van Scaling Up al hebben staan, en daar op willen voortborduren om het steviger en dieper in de organisatie geworteld te krijgen. Juist bij de enorme groei en dynamiek die er in de organisatie is.

Je laat als zelfstandig en krachtig leiderschapsteam de organisatie groeien; aangevuld met strategische facilitatie, teamcoaching, praktische educatie en inspiratie. Maar ook met de zekerheid voor persoonlijke ontwikkeling; met accountability mentoring, CEO coaching en een opleiding voor de ScaleUp Champion.

Tevens leer je van elkaar in het entrepreneursforum en de champions league. 


voor wie

Is het voor jouw scaleup?

 • je organisatie heeft tussen de 10-150 medewerkers en een groeiambitie
 • je hebt de basis van Scaling Up al geïmplementeerd en wil deze verder uitrollen
 • je wil dat iedereen in het team zich eigenaar voelt van de Scaling Up methodiek
 • je ziet dat groei van het leadership team direct bijdraagt aan de groei van je onderneming

Is het voor jou als leider?

  • jij gelooft in de kracht van een geweldig strategie en strak overlegritme
  • jij gelooft in de kracht van begeleiding en coaching
  • jij gelooft in steeds leren en aanscherpen, individueel en in het team
  • jij gelooft in de kracht van samen leren binnen een netwerk
  • jij weet dat dat allemaal leuk en energiek kan en moet zijn

Dit zijn de modules waaruit het programma is opgebouwd, samen met ons bespreek je de ideale opbouw voor jouw bedrijf:

 • Full Scale Assessment
  Ontdek en bespreek waar de ruimte voor verdere groei en ontwikkeling ligt (en indien eerder een assessment gedaan het verschil met de 0-meting) .
 • Champions League
  Je maakt 1 persoon verantwoordelijk voor de uitrol van de Scaling Up Methodiek. Deze Champion wordt getraind via e-learning. Ook komen de Champions 4x bij elkaar om praktijksituaties, uitdagingen en successen met elkaar te bespreken.
 • Quaterly meetings
  Je komt bij elkaar om de prioriteiten voor het komende kwartaal te definiëren. De ScaleUp Pro begeleidt het proces, nodigt een inspirerende spreker uit en reikt je handige tools aan. Zo kunnen jullie je full focus en met energie richten op de inhoud.
 • Annual Sprint
  Je ontwikkelt een geniaal jaarplan onder begeleiding van een Pro. Zodra de basis staat, betrek je medewerkers bij de invulling per team. Zo krijg je een plan waar iedereen in gelooft.
 • Leaders Board voor CEO’s
  Je krijgt toegang tot de Leaders Board. Daarin komen CEO’s 6x per jaar bij elkaar. Onder begeleiding van een bekwame moderator gaan jullie groeibelemmeringen met elkaar delen en oplossen.
 • Coaching
  Een ervaren ondernemer spart met je over de strategische keuzes die je maakt en daagt je uit om je leiderschapskwaliteiten te verdiepen.

Met de juiste begeleiding groei je harder. Onze ScaleUp Pro’s weten wat werkt omdat zij hun eigen bedrijven exponentieel hebben laten groeien met de Scaling Up methodiek.


In ons nieuwe kantoorpand, bij onze partner Wicked Grounds in Amsterdam op de Generaal Vetterstraat, hebben we prachtige ruimtes tot onze beschikking voor de incompany sessies. De trainingsruimte The Lodge is exclusief voor onze klanten beschikbaar voor 350,- euro per dag exclusief verzorgingskosten en btw. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie


Datum 2020-03-31

LocatieVirtueel en op locatie


Voor ambitieuze scaleups vanaf 10 medewerkers en € 1 miljoen omzet die de basis van Scaling Up al hebben geïmplementeerd (kijk voor de basis implementatie bij Scaling Up > Set Up naar het Core programma)

Deelname vanaf 3 MT-leden per bedrijf

Prijs: op aanvraag

Voldoen jullie aan de voorwaarden? Mis het niet en schrijf je direct in. Je zit dan nergens aan vast, we nemen contact met je op om zeker te weten dat nu het juiste moment is voor jouw instap. Alleen dan kunnen we jou en je team optimaal helpen.

Heb je vragen over het Full Scale groeiprogramma? Merel helpt je graag verder.

Merel Braam – van Hooft
Client Partner
T: 06 25 23 07 83
M: new@scaleupcompany.com

Bart van Nol

ScaleUp Pro, Co-owner

Bart van Nol (44) is CEO en mede-eigenaar van Scaleup Company. Zijn ondernemersloopbaan begon in 1999 met de oprichting van het succesvolle fieldmarketingbureau Pepperminds. Sindsdien is hij als eigenaar of coach betrokken (geweest) bij de groei van meer dan tweehonderd scaleups. Bart is specialist op het gebied van klantstrategie, gedragsvorming en het inrichten van een bedrijfsstructuur en -cultuur die leiderschapsteams in staat stelt om bedrijfsdoelen te behalen.


ScaleUp Company