Featured Video Play Icon

IN ÉÉN DAG KLAAR VOOR GROEI IN 2018

De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up (mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish) is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2018.

In deze inspirerende masterclass komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

  • een klinkende BHAG   definieer een onderscheidende strategie waarmee u wint;
  • market intelligence – ontdek hoe snelgroeiende bedrijven sneller leren dan hun concurrenten;
  • kernideologie die leeft – maak kernwaarden en het bestaansrecht levend in uw organisatie, zodat uw medewerkers energie krijgen en uw cultuur een magneet wordt voor het aantrekken van de beste mensen;
  • magische merkbeloften – definieer heldere en ongewone merkbeloften die u onderscheidt van uw concurrenten en inspeelt op de kernbehoefte van uw klanten;
  • duidelijke jaar- en kwartaalfocus – ontdek de belangrijkste beslissingen die uw team nú kan nemen om draagvlak, reputatie en resultaten te verhogen en de onderscheidende strategie kan vertalen in wat het team nú te doen staat.
  • overlegritme dat werkt – creëer een overlegritme met dagelijkse -, wekelijkse -, maandelijkse -, driemaandelijkse- en jaarlijkse overleggen. Het ritme en de specifieke agendastructuur maken die overleggen zo effectief dat iedereen er naar uitkijkt;
  • de belangrijkste meetgetallen – kies de drie significante KPI’s (key performance indicators) en stuur uw bedrijf daarmee aan, dagelijks en wekelijks;
  • aantrekkelijke thema’s – definieer thema’s per jaar en kwartaal en gebruik deze om uw prioriteiten levend te maken èn te houden in uw organisatie

Wilt u zich direct aanmelden voor de Masterclass Scaling Up? Klik hieronder op ‘Aanmelden‘ en er wordt binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen.

Wie verzorgen de masterclass?

Pieter-van-Osch-7

Pieter van Osch is al meer dan 25 jaar gepassioneerd ondernemer en heeft in totaal 13 bedrijven gehad, met 2316 medewerkers gewerkt en nog nooit een faillissement meegemaakt.

Bart van Nol

Bart van Nol is ondernemer, coach, investeerder en sinds 11 februari 2016 mede-ondernemer van ScaleUp Company. Zijn twee meest aansprekende successen zijn Pepperminds – dat met zijn aandeel groeide van 0 tot 20 miljoen euro omzet en 1200 medewerkers – en het ondernemers voor ondernemers netwerk van Oxfam Novib.

Kees de Jong

Kees de Jong is al 25 jaar ondernemer en heeft meerdere snelgroeiende bedrijven in binnen- en buitenland geleid. Ook investeert hij in meerdere bedrijven, is hij mentor, schrijver, Jurylid van o.a. FD Gazellen en High Growth Awards én de drijvende kracht achter NLGroeit.

Wat zeggen anderen

Meer informatie

Voor wie

Deze Masterclass is ideaal voor iedereen die een organisatie leidt, alleen of in een team. Bent u ondernemer, directeur, manager of lid van het MT? Dan voegt deze Masterclass veel waarde toe. Wilt u echt het maximale eruit halen? Meld dan de hele directie of het hele managementteam aan.

De dag is gevuld van 09:00 tot 17:00 uur. U ontvangt gratis het boek Scaling up, Mastering the Rockefeller Habits 2.0 van Verne Harnish. Bereid u voor op een super inspirerende dag, waarin u hard aan de slag gaat!