Featured Video Play Icon

IN ÉÉN DAG KLAAR VOOR GROEI IN 2017

De unieke ééndaagse Masterclass Scaling Up (mastering de Rockefeller Habits 2.0, gebaseerd op het nieuwste boek van Verne Harnish) is het uitstekende startpunt voor versnelling van uw groei in 2017.

In deze inspirerende masterclass komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

Jaar- en Kwartaalfocus – ontdek de belangrijkste beslissingen die uw team nú kan nemen om draagvlak, reputatie en resultaten te verhogen;

Thema’s en Prioriteiten – definieer thema’s per jaar en kwartaal en gebruik deze om uw prioriteiten levend te maken èn te houden in uw organisatie.

KPI’s – kies de drie significante KPI’s en stuur uw bedrijf daarmee aan, dagelijks en wekelijks;

Strakke positionering – definieer een heldere en ongewone positionering die u onderscheidt van uw concurrenten en inspeelt op de kernbehoefte van uw klanten;

Rockefeller Habits Checklist – neem 10 gewoonten aan die u en uw team in staat stellen om de groei van uw organisatie te managen in minder dan 5 uur (in plaats van de gebruikelijke 50 uur);

Meeting Ritme – creëer een overlegritme met dagelijkse -, wekelijkse -, maandelijkse -, driemaandelijkse- en jaarlijkse overleggen. Het ritme en de specifieke agendastructuur maken die overleggen zo effectief dat iedereen er naar uitkijkt;

Scaling Up en Rockefeller Habits heeft zich inmiddels bij duizenden organisaties wereldwijd bewezen.

Wilt u zich direct aanmelden voor de Scaling Up Masterclass? U kiest rechtsboven de datum die past in uw agenda en klik op ‘Aanmelden‘.
Daarna volgen de stappen in de veilige bestelomgeving.

Wie verzorgen de masterclass

Pieter-van-Osch-7

Pieter van Osch is al meer dan 25 jaar gepassioneerd ondernemer en heeft in totaal 13 bedrijven gehad, met 2316 medewerkers gewerkt en nog nooit een faillissement meegemaakt.

Bart van Nol is ondernemer, coach, investeerder en sinds 11 februari 2016 mede-ondernemer van ScaleUp Company. Zijn twee meest aansprekende successen zijn Pepperminds – dat met zijn aandeel groeide van 0 tot 20 miljoen euro omzet en 1200 medewerkers – en het ondernemers voor ondernemers netwerk van Oxfam Novib.

Bart van Nol
Kees de Jong

Kees de Jong al 25 jaar ondernemer en heeft meerdere snelgroeiende bedrijven in binnen- en buitenland geleid. Ook investeert hij in meerdere bedrijven, is hij mentor, schrijver, Jurylid van o.a. FD Gazellen en High Growth Awards én de drijvende kracht achter NLGroeit.

Wat zeggen anderen

Marc de Laat Link-Busters

Jaap Vollaard - Bandenservice Zuid-West

Hans Donker - Concapps

Meer informatie