Deep Dive

Hebben jullie een prangende vraag of hurdle omtrent jullie groei?
Duik met ons de diepte in en kom een stap verder!

Sparren met een ervaren ScaleUp pro

Direct inzicht in belangrijkste thema's

Beste volgende stap helder

Jouw ScaleUp Pro's

We geloven dat ondernemers en leiders willen leren van en samenwerken met andere ondernemers en leiders. Onze ScaleUp Pro’s zijn serial entrepeneurs en hebben hun eigen bedrijven met de Scaling Up methodiek succesvol door verschillende groeifasen geleid. Na het adviesgesprek matchen we jou en je team aan een beschikbare pro.

 

 

Inhoud van het gesprek

60 minuten online sparren met een van onze Pro’s over de door jullie gekozen of te ontwikkelen strategie!

We dagen het leiderschapsteam uit op een thema dat bij jullie speelt. Het resultaat?

1. Snappen waar het knelt en waarom dat zo is

2. Concreet advies om dat knelpunt op te lossen

3. Energie en vertrouwen om weer aan de slag te gaan

De Deep Dive richt zich op waar het knelt in jullie organisatie, altijd in relatie tot de Scaling Up methodiek. Jullie leveren vooraf de input, wij zetten onze tanden in de vraag en komen samen tot waar  – en voorzien jullie van een mogelijke oplossing.

Ondernemers doen het samen! 

De Deep Dive is ontwikkeld om ondernemers een steuntje in de rug te bieden en verder te helpen. De Deep Dive wordt daarom kosteloos aangeboden aan leiders die ervoor willen gaan, zich verder willen ontwikkelen en interesse hebben in Scaling Up. Het enige wat wij vragen is een uur tijd en aandacht van het leiderschapsteam.We helpen elkaar, we doen het samen.

Aanbod 

Wil jij ook sparren met een ervaren ondernemer op een onderwerp dat er voor jou echt toe doet? Vraag dan direct een Deep Dive met een van onze Pro’s aan! 

ScaleUp Company