Niel Pepers

De kern van de zaak

De kern raken, dat kan Niel. Hij is conceptueel sterk en brengt complexe zaken terug tot de essentie. Met veel energie en humor leidt hij projecten waarin het ontdekken, verwoorden en verwezenlijken van ambitie centraal staat. In zijn aanpak weet hij steeds de verbinding te leggen tussen de kracht van een organisatie en klantwaarde. In zijn workshops combineert hij moeiteloos proces en inhoud en neemt teams mee op weg naar een inspirerend doel.

 

Ervaring

Niel Pepers is ondernemer sinds 1999. Dat begon toen hij, 34 jaar oud, directeur werd van een toonaangevend packaging design bureau. Aansluitend was hij partner bij een top strategie-adviesbureau. Sinds 2013 werkt zij zelfstandig vanuit Bright-future BV. Niet alleen brengt hij zijn eigen ervaring als ondernemer mee, maar ook die van honderden grote en kleinere organisaties, in vrijwel elke branche en groeifase, die hij als creatief en consultant van binnen en buiten mocht leren kennen.

 

Wat heb je geleerd als ondernemer?

Dat werken aan de zaak op termijn veel meer oplevert dan werken in de zaak.

Niel Pepers

Niel Pepers

ScaleUp Pro

Niel Pepers koos op het VWO naast wis-, natuurkunde en economie ook handenarbeid in zijn vakkenpakket. Waarom weet hij nog steeds niet precies, maar hij heeft van jongs af aan een sterke drijfveer om niet alleen ideeën te bedenken, maar ook te realiseren. Zijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft was de perfecte plek om deze scheppende kracht verder te ontwikkelen. Tijdens zijn loopbaan volgde hij de opleidingen Brandmanagement in Groningen en later ook Business Strategy.

ScaleUp Company