Marco Harskamp

Marco, hoe zou je jezelf omschrijven als ScaleUp Pro?

Vanuit een duurzaam hart, gedreven in “sustainability”!. Ik ben een familieman en vind de balans werk en privé belangrijk. Ik probeer elke dag het menselijke voorop te laten staan, en voor 10.00 uur gelachen te hebben. Met plezier duurzaam ondernemen!

Marco Harskamp

ScaleUp Pro

Marco combineert zijn talent als bruggenbouwer met zijn kwaliteiten op het gebied van sales- en operationeel en projectmanagement. Karaktereigenschappen: resultaatgericht, doortastend, analytisch, communicatief, commercieel, initiatiefrijk, out-of-the-box denker, creatief.

Na militaire dienstplicht voor mijzelf begonnen op jonge leeftijd diverse bedrijven gehad. In uit een lopende branches, merendeel succesvol verkocht. Echter voor een bedrijf het faillissement moeten aanvragen, achteraf is dit het bedrijf waar ik zelf het meeste geleerd heb. De laatste paar jaar heb ik vooral interim klussen gedaan vooral op operationeel gebied. Mijn laatste opdracht was covid teststraten uitrollen, wat enorm speciaal was omdat er paniek was maar ook nog nooit gedaan.

Deel je ervaringen en kennis, probeer dagelijks te lachen en te leren.Probeer haalbare doelen te stellen met respect voor je omgeving.

Empatisch - Verbinden - Luisteren - Loyaal - Structureren - Motiveren - Gedreven - Veelzijdig - Oplossingsgericht.

Resultaatgericht, doortastend, analytisch, communicatief, commercieel, initiatiefrijk, out-of-the-box denker, creatief. Maar boven al een bouwer!

Door te luisteren, enthousiasmeren en mijn ervaringen te delen weet ik een andere te bewegen. Daarbij ben ik op de achtergrond als backup.

Noodzakelijk om te weten hoe, en met wie je de doelen wilt behalen.

ScaleUp Company