Gerald Sno

Falen is geen optie

Gerald Sno is een ondernemer met een passie voor groei, ontwikkeling en het bereiken van resultaten. Dit is zijn ‘way of life’. Ondernemen betekent voor hem constant ontwikkelen, jezelf leren kennen en streven naar het hoogst haalbare. Het betekent diversiteit, schakelen op verschillende borden en blijven groeien.

Hij blijft zichzelf uitdagen en streven naar het beste in alle initiatieven waarbij hij betrokken is. Zijn expertise ligt in het oprichten en laten groeien van ondernemingen. Hierbij kun je denken aan strategievorming, cultuurmanagement, marketing management, business development, opleidingsmanagement, HR management en financieel management.

 

Ervaring

Als mede-oprichter en Directeur/Eigenaar van Connetix heeft Gerald samen met zijn team een opmerkelijke groei doorgemaakt. Ze begonnen als een bescheiden organisatie en zijn inmiddels uitgegroeid tot groot team, zowel intern als extern. In maart 2022 is Connetix met trots onderdeel geworden van DIT Holding, een belangrijke mijlpaal in de ondernemersreis.

Gerald is Founding Director van A Healthcare Group, een investeringsmaatschappij in de gezondheidszorg. A Healthcare Group is toegewijd aan het transformeren van de gezondheidszorgsector door te investeren in ondernemingen met innovatieve oplossingen en diensten die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen in alle levensfasen. Gerald is CEO van Gazelle Investment Partners, een vooraanstaande investeringsmaatschappij gespecialiseerd in de recruitmentsector in Nederland.

Daarnaast is Gerald ook betrokken bij Werf& als Jurylid, Investment Partner bij Creative Capital Studio en Mentor bij NL Groeit.

Gerald Sno is niet alleen een ondernemer; hij is een visionair die anderen inspireert om hun eigen pad naar succes te volgen. Zijn persoonlijkheid straalt ondernemingsgeest uit, gedrevenheid, coachende vaardigheden en een scherp analytisch denkvermogen.

 

Wat heb je geleerd als ondernemer?

Ondernemen betekent vallen en opstaan. Het is belangrijk om groot te dromen en hierdoor hard, maar vooral ook slim te werken. Kijk altijd vooruit, met een stip op de horizon, en vertaal deze visie naar concrete acties in het heden. Zo blijf je innovatief denken en werken en verleg je je eigen grenzen.

Gerald Sno

Gerald Sno

ScaleUp Pro

Gerald Sno (1987) belichaamt de kracht van vastberadenheid en de kunst van het realiseren van dromen. Hij ademt ondernemerschap en is gepassioneerd door groei en ontwikkeling. Voor Gerald is ondernemen meer dan een carrière; het is een roeping, een levenswijze.

ScaleUp Company