Frank van Vliet

Frank, hoe zou je jezelf omschrijven als ScaleUp Pro?

Mijn passie als ScaleUp pro is om samen met de ondernemer en zijn team succesvolle business dromen te helpen definiëren en uitvoeren waar we met elkaar trots op kunnen zijn. Hierbij wil graag mijn ervaringen delen, het team en individu laten groeien, plezier maken en zorgen voor dynamiek, afwisseling en resultaten. Hier krijg ik veel positieve energie van!

Frank van Vliet

Frank van Vliet

ScaleUp Pro

Frank is een doorgewinterde executive met een succesvol trackrecord in het transformeren en groeien van bedrijven in (inter)nationale SAAS-omgevingen voor verschillende industrieën. Zijn passie in het werk is om een ​​succesvolle SAAS-ondernemer te zijn door onderscheidende digitale bedrijfsstrategieën te definiëren en uit te voeren voor winstgevende groei, waardecreatie, innovatie en operationele uitmuntendheid,
terwijl hij een team van zeer competente, enthousiaste en gemotiveerde mensen inspireert en bouwt.

Ik heb in mijn loopbaan verschillende leidinggevende functies vervuld en MBIs gedaan waarmee ik een succesvol trackrecord heb opgebouwd in het winstgevend laten groeien van verschillende software bedrijven. Ik ben als senior executive voor verschillende beursgenoteerde, private equity of particuliere bedrijven verantwoordelijk geweest voor de definitie en uitvoering van de buy & build strategie voor verschillende bedrijfsonderdelen in Nederland, Europa, Noord- en Zuid Amerika.

Het is mijn overtuiging dat je je hele leven kunt blijven werken aan je geluk door leergierig te blijven, open te staan voor nieuwe ervaringen en jezelf continu te ontwikkelen. Daarbij is het belangrijk om deze positieve energie om te zetten in een plan met concrete doelen en te genieten van de reis om deze doelen te behalen. Kortom: doen wat je wilt, leven wie je bent en wat je kunt.

Verbinden van mensen - Motiveren en inspireren - Organiseren en structureren - Herkennen van talent en de juiste mensen op de juiste plaats brengen - Analytisch en oplossingsgericht - Gedreven en energiek.

Strategische analyse, definitie en uitvoering. Bouwen en laten groeien van (leiderschaps)teams. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Ontwerpen van organisaties en governance structuren.

OPSP als kompas voor de organisatie met OPPP als kompas voor het individu.

Ambitieus, resultaat- en doelgericht - Ondernemend, prioriteren en acteren - Commerciële attitude, energiek en productief - Mensgericht, enthousiast, en optimistisch - Strategisch en analytisch: goed weten wat er waarom moet gebeuren, van daaruit koers zetten, implementeren en daar effectief meer van maken - Steeds op zoek naar hoe het beter kan, de meest optimale configuratie in complexe omgevingen.

De strategie is het kompas van de organisatie: duidelijk weten wat er waarom en wanneer moet gebeuren om je droom te realiseren.

ScaleUp Company