Erik Diepering

Zet zijn verleden bij onder meer PayPal en Uber in om groeiondernemers te helpen met het scherpstellen van B2B proposities.

Wie ben ik?

Een ondernemer, met visionaire kwaliteiten. Ik coach, ontwikkel en inspireer ambitieuze leiderschapsteam om impactvolle resultaten te behalen. Ik heb een sterk ontwikkelde creativiteit en intuïtie en breng een originele kijk op dingen. Ik ben op de lange termijn gericht en kan een mogelijke bestemming relatief makkelijk voor me zien.

Erik Diepering

Erik Diepering

ScaleUp Pro

Erik Diepering werkte als sales manager voor verschillende bedrijven. Bij Paypal, waar hij na twee jaar werd gepromoveerd tot Head of Sales Benelux, nam zijn carrière een vlucht. Na zes jaar PayPal, een periode bij Ethoca (inmiddels Mastercard) en een functie als directielid bij Uber EMEA (Head Uber for Business) begon hij in 2018 voor zichzelf. Met zijn bedrijf Apekx adviseert hij bedrijven en ondernemers hoe zij efficiënter kunnen groeien . Dat deed hij onder meer voor Nexway, Leadingcourses, Takeaway en Nuvei. 

 

Ik werk graag in een mensgerichte context. Motivatie, kwaliteit en betrokkenheid zijn belangrijk voor mij en waar mogelijk verdeel ik mijn inzet graag zelf. Ik hou van het ‘avontuurlijke’ door naar landen met verschillende culturen te reizen en ben dankbaar voor een stabiel thuisfront, aangevoerd door mijn vrouw en 3 kinderen.

Eerlijkheid en integriteit, accountability, teamwork, continue ontwikkelingen en verbetering.

Een coach die goed luistert en zich kan verplaatsen door vragen te stellen. Ik deel mijn mening als de situatie daarom vraagt. Die mening kan onwenselijk zijn, echter wel nodig. Oplossingen voor vraagstukken en problemen zal ik niet direct geven, en met het stellen van ‘kern’ vragen stimuleer en motiveer ik de ander om de oplossingen te vinden of te creëren. In een vertrouwelijke omgeving nemen we gezamenlijk de beslissingen hoe en welke doelen te gaan realiseren.

> 5 jaar coach

> 5 jaar ondernemer

> 20 jaar leider en manager

- ScaleUp Pro – ScaleUp Company (Verne Harnish, Rockefeller Habits)

- LiDRS Academy, LiDRS Practioner Program, LiDRS Master Program

- Global Coach Group – Global Leadership Assessment Model

- Bsc. Hospitality Management, Strategy and Finance – Stenden Unversity

Je kan me wakker maken voor een Indische rijsttafel, een fiets rondje ‘ringvaart’ en een ronde golf ergens op de wereld!

ScaleUp Company