Debra Aurich-Koomen

Begonnen als strategie consultant bij Boer & Croon. Daarna heeft ze als co-founder van de social enterprise LaLuz, het concept “doneren van skills” geïntroduceerd en daarmee een nieuwe invulling gegeven aan corporate social responsibility en vrijwilligerswerk.

Debra, hoe zou je jezelf omschrijven als ondernemer?

Bevlogen, daadkrachtig en in -build-measure-learn modus om koers en nieuwe kansen scherp te stellen.   

Vision without action is just a daydream.” 

Debra begeleidt het aankomende groeiprogramma

Debra Aurich

Debra Aurich-Koomen

ScaleUp Pro

Debra Aurich-Koomen (45) heeft altijd gewerkt op het snijvlak van marketing, strategie en innovatie, in de rol van  adviseur, leidinggevende of ondernemer. Ze is begonnen als strategie consultant bij Boer & Croon. Daarna heeft ze als co-founder van de social enterprise LaLuz, het concept “doneren van skills” geïntroduceerd en daarmee een nieuwe invulling gegeven aan corporate social responsibility en vrijwilligerswerk.

Mijn zin in avontuur dreef mijn -inmiddels- man en mij naar Nieuw Zeeland, waar ik een aantal jaar als strategie consultant heb gewerkt, om na 3 jaar het anker weer uit te zetten in Nederland en bij Douwe Egberts als senior innovatie manager te werken aan het bedenken en wereldwijd lanceren van verschillende concepten. Ik heb ook leiding gegeven aan het marketing team bij een familiebedrijf, totdat wij als gezin naar Zuid Afrika zijn verhuisd. In Zuid Afrika heb ik het bedrijf 2Leap gestart om met een netwerk van adviseurs startups en scaleups te helpen met groei vraagstukken, specifiek mbv One Page Strategie Plan en tooling. Na 3 jaar teruggekeerd naar Nederland en hier als freelancer aan de slag als growth hacker, design sprint facilitator en Scale Up Pro.

Ik wil een changemaker zijn voor een schonere en gezondere wereld, door organisaties te helpen hun strategie aan te scherpen, groeipotentieel te benutten en executiekracht te versterken.

Dromen vertalen naar een behapbaar plan, doorvragen en graven totdat we bij de kern komen, verbinden, mobiliseren en aanjagen, leiden door coachen, listening, energetic (fysical and emotional)en metaforen bedenken.

Marketing, growth hacking, strategie, innovative, design thinking, facilitator, conceptuele denker die doorvertaling maakt naar tactisch plan. Bouwer. In veel verschillende landen gewerkt en gewoond.

Het OPSP, OGSM en de Pirate Funnel.

Conceptueel, pragmatisch, prestatiegericht, creatief, volhardend.

Zet je doel, inventariseer de routes naar je doel, plan, bouw, meet. leer en stel bij.

ScaleUp Company