Adapt 2 Endure Webinar

Hoe bereid je je voor op de komende crises?

Het is geen tijd om in paniek te raken, maar om de juiste keuzes te maken.

Adapt 2 Endure Webinar

Hoe bereid je je voor op de komende crises?

Het is geen tijd om in paniek te raken, maar om de juiste keuzes te maken.

29 NOV 2022 // Online (13:30 - 14:30)

29 NOV 2022 // Online (13:30 - 14:30)

Image

Groeien in tijden van crisis: waar liggen de kansen?

Recessie, inflatie, geen personeel te krijgen en stijgende energiekosten. We hopen allemaal dat het ergste achter de rug is, maar helaas was 2022 volgens velen slechts een voorproefje van wat ons te wachten staat in 2023. Ondernemen in tijden van een grillige macro-omgeving: hoe kom je als ambitieuze groei-ondernemer goed beslagen ten ijs en waar liggen de kansen?

In samenwerking tussen de partners ScaleUp Company, Greyt, Voordegroei en VIE People organiseren wij de komende maanden een aantal bijeenkomsten, Sprints, waarin we met afwisselende experts inzoomen op de crises die de gemoederen bezighouden. Hoe beweeg je mee? Hoe blijf je relevant? Hoe blijft je organisatie niet alleen in leven, maar doe je zelfs je voordeel met zwaar weer? Deze en meer vragen komen allemaal aan bod in de serie Sprints met het thema “Adapt2Endure”

Dit webinar is een voorproefje van de Adapt2Endure series, die voor heel 2023 op de rol staat. Samen met twee unieke sprekers van allure en een vakkundig panel, behandelen we ondernemersvragen in tijden van crisis en hoe je hiermee om kunt gaan in 2023. 

Image
Image
Image
Image

Het aftellen is begonnen: Ben jij er ook bij?

Twee absolute topsprekers

Image

Verne Harnish

Auteur Scaling Up // Founder EO

De wereldberoemde Scaling Up goeroe, Verne Harnish, geeft tijdens dit webinar zijn visie op het ondernemersklimaat van vandaag en gaat in op de noodzaak van sterk leiderschap in tijden van crisis. Hoe kan een recessie ook een kans zijn om jouw bedrijf verder op te schalen?!

Image

Edin Mujagic

Hoofdeconoom OHV Vermogensbeheer // Voordegroei

Edin is hoofdeconoom bij OHV Vermogensbeheer en is als Nederlandse topeconoom een graag geziene gast op TV en radio. Hij neemt ons mee in de belangrijkste grote economische ontwikkelingen. Wat is de outlook op die ontwikkelingen en hoe worden start-ups en scale-ups geraakt?

Details

Datum

29 november 2022

-

Tijd

13:30 - 14:30

-

Prijs

Deelname is gratis

-

Locatie

Online

Image

Reserveer je plek!

Vul het formulier in en onze collega's komen zo snel mogelijk bij je terug.

Image
ScaleUp Company